Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Je to vrah dětí! Analýza potvrdila, že muž zabil malého chlapce

Autor: ČTK - 
1. listopadu 2015
19:54

Analýza DNA potvrdila, že mrtvé dítě nalezené v Německu v zahradě muže podezřelého z vraždy čtyřletého migranta Mohameda, je pohřešovaný šestiletý Elias z Postupimi. Oznámili to dnes podle agentury DPA vyšetřovatelé.

Němečtí policisté dvaatřicetiletého podezřelého zadrželi ve čtvrtek. Muž se poté k vraždě obou chlapců přiznal. Čtyřletého Mohameda původem z Bosny a Hercegoviny podle své výpovědi několikrát sexuálně zneužil a pak uškrtil.

Vyšetřovatelé předpokládají, že sexuální motiv stojí také za vraždou Eliase. Zda byl hoch sexuálně zneužit, zatím není jasné, protože ještě nejsou k dispozici výsledky pitvy. Podle dosavadních informací zemřel Elias násilnou smrtí krátce poté, co byl v červenci unesen.

Tělo čtyřletého Mohameda policie nalezla krátce po zadržení podezřelého v jeho voze. Místo, kam zahrabal tělo šestiletého Eliase, zadržený policii údajně sám nakreslil. Od čtvrtečního výslechu však podezřelý podle agentury DPA mlčí. Žádné další oběti policie na jeho zahradě nenalezla.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vi3ol ( 1. listopadu 2015 21:48 )

..jiné zákony..u nás by ho po výslechu pustili .do soudu..nesmí se narušit jeho práva..

nyxx ( 1. listopadu 2015 20:09 )

Nevím, proč tady v Blesku tomu úchylovi zakrýváte ksicht, když všechny německé deníky ho normálně ukazujou. Zřejmě chcete být V Blesku papežštější než papež.

Zobrazit celou diskusi