Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivé záběry z výcvikového tábora ISIS: Z těchto dětí budou sebevražední atentátníci

Autor: rc - 
1. listopadu 2015
18:07

Jsou to jen děti! Děti cvičené k zabíjení. Reportéři arabské televize Al Jazeera přinesli děsivé záběry z výcvikového tábora Islámského státu v Afghánistánu, kde se budoucí džihádisté učí „řemeslu“.

Uprostřed afghánských hor v provincii Konúr leží výcvikový tábor Islámského státu. Tam se děti ve věku 6–12 let učí být profesionálními sebevražednými atentátníky ISIS.

Sedí v lavicích podobně jako žáci v běžných školách všude po světě, jen předměty jsou jiného rázu. V těchto školách jim profesionální bojovníci pocházející hlavně ze Saudské Arábie ukazují, jak správně odpálit časovanou bombu a jak zbraní trefit cíl.

Učební program nezahrnuje jen zacházení se zbraněmi. Budoucí bojovníci musí být chladnokrevní a myslet jen na svůj úkol. Do boje musí jít beze strachu a lítosti. Mladí džihádisté proto v táboře podstupují i „vymývání mozku“. Do boje jsou děti připraveni jít už ve věku 13 let.

fotrpjotr ( 2. listopadu 2015 02:07 )

ISIS a USA je třeba zlikvidovat.

rodrigues ( 1. listopadu 2015 18:37 )

Je fajn, že každý ví, kde se ten výcvikový tábor nachází. Což tam takhle vlítnout a uvrhnout tuhle verbeš v minulost? Když ono se to asi moc nehodí do krámu ještě větším padouchům, tak je raději budou "bombardovat" výzbrojí, aby uvedli ragion v ještě větší chaos, který jim vyhovuje

Zobrazit celou diskusi