Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

ISIS má nový brutální způsob popravy: Syrského vojáka rozdrtili zaživa tankem

Autor: lm - 
26. října 2015
10:43

Jako by už tak nebyli dost brutální! Krvežízniví islamisté vymysleli další sadistický způsob popravy. Zajatého syrského vojáka nechali zaživa rozdrtit tankem.

Islámský stát (ISIS) zveřejnil záběry z popravy 19letého syrského vojáka Fadiho Ammara Zidana. Mladík se na nahrávce přiznává k tomu, že armádním tankem přejel přes mrtvoly džihádistů. Islamisté nad ním proto vynáší krutý ortel. Za trest ho zaživa rozdrtí tank.

Islamisté mladíka spoutali a postavili na silnici. Fadi Ammar Zidan vyděšeně postával uprostřed vozovky, zatímco se k němu se strašidelným skřípěním blížilo těžkotonážní železné monstrum. Video končí záběry na jeho ostatky a oslavující džihádisty.

Podle Syrské organizace, která sleduje porušování lidských práv, islamisté tento typ sadistické popravy použili úplně poprvé. Video údajně vzniklo v syrském městě Homs, které ISIS stále ovládá.

Video Islamisté přejeli syrského zajatce tankem. - YouTube
Video se připravuje ...

David968 ( 18. února 2016 15:25 )

Dobrý den. Diskutujícím odborníkům jako jundrov5, byvalyvoliccssd4, fotrpjotr, jabulim.... se musím jenom smát. Kolik jste viděli lidí přejetých tankem??? Já viděl video nesestříhané bez cenzury a téměř v HD kvalitě. Videa jsou záměrně sestřihána a snížena jejich velikost a kvalita z důvodu etiky a menší MB velikosti, to vám vysvětlovat ale nebudu. Čest - Video naleznete i zde: http://www.webtor.cz/watch.php?vid=4016f0a13

jundrov5 ( 12. listopadu 2015 22:03 )

O tom, že je to fake, není pochyb. To může zbaštit jen ten, kdo nikdy ve skutečnosti neviděl, jak to vypadá, když člověka opravdu pásem a na zpevněné silnici přejede čtyřicetitunový tank. Opravdu to vypadá naprosto jinak než v tom nepovedeném videu.

jundrov5 ( 12. listopadu 2015 22:01 )

O tom, že je to fake, není pochyb. To mlže zbaštit jen ten, kdo nikdy ve skutečnosti neviděl, jak to vypadá, když člověka opravdu pásem a na zpevněné silnici přejede čtyřicetitunový tank.

hufnagll ( 12. listopadu 2015 13:52 )

Koukám jundrov že tobě už dávno vystřík mozek,žejo

jundrov5 ( 6. listopadu 2015 10:36 )

Ještě bych dodal, že člověk přejetý tankem vypadá rozhodně jinak, než to na posledním záběru.

Zobrazit celou diskusi