Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V Rusku dopadli sériového vraha: Ženám z těla vyřezával pohlavní orgány

Autor: mb - 
2. listopadu 2015
06:10

Obyvatelé Novosibirsku si po dlouhých měsících řádění sériového vraha oddechli. Policie konečně chytila muže, který za pár měsíců ze světa sprovodil nejméně 4 ženy. Před smrtí je znásilňoval, pak je brutálně zabíjel. Obětem navíc vyřezával z těla pohlavní orgány.

„Díky stopám DNA, které jsme našli na šatech oběti, a následné analýze jsme zadrželi podezřelého muže. Jedná se o několikrát trestaného místního občana, který se živil jako taxikář,“ prozradila policie ruským médiím. Muž byl zatím identifikován pouze jako Alexej (39).

„Čistil“ město

Muž své oběti před smrtí vždy znásilnil a pak bez milosti zabil. Jednu z žen uškrtil, další podřízl a poslední dvě oběti umlátil k smrti. S těly obětí prováděl zvěrstva, ze kterých se dělalo i zkušeným vyšetřovatelům špatně. Mrtvolám vyřezával pohlavní orgány a těla pak rozčtvrtil. Jiné zprávy v ruských médiích pro změnu tvrdí, že těla nečtvrtil, ale pohazoval na opuštěných místech. Vyšetřovatelům muž řekl, že motivem zabíjení bylo „vyčistit město od prostitutek“.

Žádná prostitutka, ale máma

Jenže minimálně jeho poslední oběť Galina Litviněnko (†28) žádná prostitutka nebyla. „Galina se s mužem rozvedla, sama vychovávala dceru. Pracovala jako prodavačka v obchodě, byla hrozně starostlivá máma,“ vzpomíná na Galinu její kamarádka Aljona. Pokud „řezníka z Novosibirsku“ soud usvědčí, za čtyřnásobné brutální znásilnění a vraždy mu dle ruských médií hrozí pouhých 15 let.

byvalyvoliccssd4 ( 2. listopadu 2015 10:33 )

V Rusku dopadli sériového vraha: Ženám z těla vyřezával pohlavní orgány Když dopadli toho Krakonos500, tak už sem nebude psát?

Zobrazit celou diskusi