Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemřel vůdce teroristické organizace al-Káida: Prostřelili mu hlavu

Autor: rc - 
24. října 2015
18:37

V boji o syrské město Aleppo byl dnes ráno zabit šéf teroristické skupiny al-Káida šejk Abu Sulejman al-Masri. Fotografie jeho zkrvaveného těla s prostřelenou hlavou se objevila na internetu.

Největší úspěch v boji proti teroristům se odehrál dnes ráno v Sýrii. Syrští vojáci v krvavých bojích o město Aleppo zabili jednoho z vůdců teroristické organizace al-Káidy šejka Abu Sulejmana al-Masriho. Fotografie jeho zohaveného těla byla vyvěšena na internetu.

Al-Masri stál v čele teroristické skupiny Fronta an-Nusrá, která je napojená na al-Káidu a v Sýrii působí od začátku vypuknutí občanské války. Svou existenci však skupina potvrdila teprve minulý rok v lednu, kdy se na internetu objevilo video, v němž se přiznává k několika bombovým útokům, které otřásly zemí v počátcích občanské války.

Vojáci syrské vlády a džihádisté se dnes v Aleppu střetli v boji o hlavní silnici, která je důležitá pro zásobování města a kterou v pátek teroristé odřízli. Aleppo bylo před občanskou válkou syrským ekonomickým centrem, ale od poloviny roku 2012 se stalo centrem bojišť a dnes je rozděleno na dvě části. Jedna část města je kontrolovaná syrskou vládou a ta druhá je v moci teroristů.

 

 

 

 

vendetta.. ( 24. října 2015 23:15 )

Přesně tak kajenka52!!!! Německo,Rakousko,pokud se lidé v těchto zemích okamžitě,ale opravdu okamžitě neproberou a nezačnou jednat a ty zku.rvysynské muslimské špinavce eliminovat,bude pozdě!O Francii nemluvím,tam už je na jakoukoli záchranu pozdě,to už není Francie,ale Negromuslimland,podobně jako Británie.U nás musíme těm prašivým špinavcům,kteří,jak jsi správně napsala,nejsou lidé,ukázat,že tady opravdu ne,podobně jako je to v Madarsku a u vás na Slovensku.

kajenka52 ( 24. října 2015 22:47 )

Depeše od bratov z Nemecka trpiacich utečencami Wir Lieben unser Land V Hamburgskej časti Kiez dochádzalo neustále k rabovačkam, vykradačkam, prepadom ľudí prostredníctvom mladých utečencov zo sýrie a afriky. Názvy krajín píšem radsej s malým písmenom lebo ludia odtial nie sú ludia. Kedže na predmestí Kiezu už mali ludia plné zuby prepadov od mladistvých utečencov a polícia nestíhala riešiť týchto delikventov, lebo vekom 15+, zo zahraničia nemali nikoho zodpovedného, vzali do rúk na tomto predmestí ludia. Dnes útoky vyvrcholili - cez den si domáci rovesníci zaobstarali basebolove palice vyrobene podomacky z dreva prepichnuté z oboch strán klincami a porátali sa s 5mi delikventami. Aby to nebolo dosť, na predmesti majú aj nemeckí Pasáci rozmiestnené svoje lahké dámy. Zo strachu aby mohli aj tie vykonávať svoje dobrovolné remeslo v bezpečí, tatkiež si opatrili ešte niečo silnejšie a účinné proti delikventom. Ako to skončilo? Delikventi skončili ťažko poranení v sanitkách, ktoré im sami Pasáci z Kiezu zavolali. Ak tento príspevok číta niekto, kto si nevie rady s mladistvými utečencami, mal by sa tiež pustiť do delikventov bez rešpektu ako v Nemecku. Snáď ak budú chcieť sa za týchto utrpelých pomstiť ich starší súkmeňovci, mali by si rozmyslieť čoho je schopná obrana ulice na vlastnú päsť kam polícia už nezvláda z iných časti kvoli dozoru v táboroch prichádzať vyčerpaná robiť poriadok. Rakúski občania by si po nakúpení zbraní mali vziať od nemeckých bratov príklad a urobiť ho tiež na svojich uliciach

dr.x.crement ( 24. října 2015 22:36 )

Tož - a takto dopadnou všichni,je to jen otázka času.Hlavně je potřeba zavřít přístupy do Evropy,jinak bude zle.

fotrpjotr ( 24. října 2015 19:45 )

V USA budou mít smutek.

hogofogo1 ( 24. října 2015 19:22 )

Podle bobra bych to šacoval na Longšádlovou a do ksichtu to už je po několikátý.

Zobrazit celou diskusi