Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Transvestita Conchita Wurst: Putin se mi líbí, ale je samá plastika

Autor: mb - 
24. října 2015
06:30

Rusko rozhodně není země homosexuálům a dalším sexuálním menšinám zaslíbená. Ale to transvestitovi, který vyhrál v roce 2014 pěveckou soutěž Eurovision, vůbec nevadí. Conchitě Wurst (26) se údajně docela líbí ruský prezident Vladimir Putin (63), který má ale na Wurstin vkus „příliš mnoho plastických operací“.

Rakušan Thomas Neuwirth, který vyhrál Eurovision coby Conchita Wurst a angažuje se v homosexuálním hnutí, proti Putinovi nic nemá. Ba naopak – Vladimir je prý bohatýr jak z ruských zkazek. „Putin je fešák, ale já osobně preferuji u mužů, když mají méně plastických operací,“ prohlásil Thomas-Conchita v rozhovoru pro britská média.

Jiskření, ale ne erotické

Není to poprvé, co Thomas-Conchita mluví zálibně o Vladimiru Vladimirovičovi. „Chtěla bych se setkat s Putinem, abych mu lépe porozuměla,“ prohlásil transvestita již v prosinci loňského roku.

Mezi Conchitou a Putinem to opravdu jiskří, i když možná ne tak, jak by si Rakušan představoval. „Lidé mají právo žít, jak chtějí. Neměli by ale agresivně prosazovat své názory nebo se předvádět,“ zkritizoval Vladimir Putin Rakušana kvůli jeho vyzývavému stylu a aktivnímu prosazování idejí homosexuálního hnutí.

Putin homosexuálům: Naše děti nechte na pokoji

Západ obviňuje Rusko z toho, že údajně utlačuje homosexuální menšinu. Jako důkaz uvádí zákaz pořádání homosexuálních průvodů nebo zákon zakazující propagandu homosexuality mezi nezletilými.

Ruský prezident Vladimir Putin takovou argumentaci odmítl již na olympijských hrách v Soči: „My nic nezakazujeme, nikoho nepronásledujeme kvůli takovýmto vztahům… Naše děti ale nechte na pokoji!“

 

marais ( 24. října 2015 11:32 )

Vůbec o Putinovi nemluv...on je geroj a ty?

ginna15 ( 24. října 2015 09:10 )

Odporná zruda, o ten přírodní hnus by si Putin ani neotřel boty od houna.!

Rumprecht ( 24. října 2015 08:37 )

Fuj, to je ale hnus ten vousáč.

tgbg ( 24. října 2015 07:51 )

Conchita Wurst se Putinovi taky líbí. Je mongolidní typ jako Putin.

Zobrazit celou diskusi