Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V Saúdské Arábii frčí alkoholové večírky: Opilá muslimka v burce vytuhla přímo na ulici

Autor: lm, Veronika Pavlíková - 
19. října 2015
15:45

Kážou vodu, ale sami se umí zřídit jako Dáni! Obyvatelé Saúdské Arábie, jedné z nejpřísnějších islámských zemí, občas podlehnou a dají si pořádně do nosu. A pak se válí po ulicích, stejně jako muslimka na snímku výše.

Mysleli jste si, že muslimové by Alláha urazili jedině přes svou smrt? Pletete se! Mladí Arabové prý pijí jako duhy a ženy nevyjímaje!

Opilou mladou Arabku oděnou v burce, která si v klidu a pohodě dala na ulici šlofíčka, totiž zachytila v hlavním saúdskoarabském hlavním městě Rijádu pouliční kamera. Ačkoliv je tady prodej alkoholu zcela zakázaný, mladí Arabové se s vírou vůbec nepářou a pijí, co dům dá – z brambor si vyrábějí domácí kořalku, která je prý extrémně silná. Navíc se tu údajně čile obchoduje i s drogami. "Paří se tu jak o duši, téměř jako v západním stylu," popsal bývalý obyvatel Saúdské Arábie týdeníku Sunday Mirror.

Přitom pokud vás v Saúdské Arábii chytí přímo s alkoholem, můžete jít do vězení. To se stalo například Britovi Karlovi Andreemu. Už rok je ve vězení kvůli tomu, že u něj policie našla po domácku vyráběné víno. Navíc mu hrozí 350 ran bičem.

mandat ( 19. října 2015 22:00 )

Alkohol se pije vsude, to je pravda,ale v Arabskem svete se vse taji.Zadna Arabka nejde sama z domu ,tohle jsou asi cizinky,co tam ziji, mozna jejich muzi tam pracuji.V Saudske arabii musi zeny na verejnosti chodit zahalene,tak to,co tady pisete,ze Arabka si lehla opila na zem.To je nesmysl,protoze tim by Arabka riskovala svuj zivot.Tohle jsou cizinky a asi zdrogovane.Kdo zil v Saudske arabii ,tak moc dobre vi, ze domorodky sami nesmi nikam chodit.

a-z- ( 19. října 2015 19:27 )

A když se muslim ožere, tak mu to je stejně houno platný. Ani po 20 kořalkách nebudou holky krásnější.

zigzag ( 19. října 2015 19:26 )

Spodem...a pak si jen hubu vytrou

ivoadler ( 19. října 2015 19:16 )

Že Arabové chlastají, není žádná novinka. Byl jsem s nimi na léčení v Karviné. Uměli se tam na diskotéce pěkně ztřískat. Že chlastají i doma, to je pro mně novinka. Příčinou může být i bezvýchodnost sociálních poměrů. Když Jaruzelski vyhlásil v Polsku vyjímečný stav, tak jsem byl pro změnu na vojenském cvičení s Poláky. Polští vojáci taky chlastali jako o život. Nebo to dělají pořád?

almr ( 19. října 2015 19:09 )

Vypadlo mě tam slovíčko že. Ptal jsem se Plesku jak ví,že byla mladá.Zmiňují to v článku.

Zobrazit celou diskusi