Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co zabilo arabského prince? Drogy, nebo steroidy?

Autor: Petr Šour - 
22. září 2015
21:10

Spojené arabské emiráty se rozloučily se svým milovaným, leč zavrženým synem. Šejk Rašíd bin Muhammad bin Rašíd Maktúm (†33) byl pořádné kvítko, namísto muslimských tradic miloval drogy a orgie.

Pohádkově bohatý Rašíd s odhadovaným jměním 60 miliard korun, nejstarší syn viceprezidenta SAE a vládce emirátu Dubaj, šejka Muhamada bin Rašída Maktúma (66), zemřel v pátek ráno na infarkt.

V zemi byl vyhlášen třídenní smutek, ale nad jeho smrtí se vznáší až příliš mnoho otazníků. Britský deník Daily Mail píše, že Rašíd byl i v Londýně proslulý jako milionářský playboy, který nevynechal jedinou sexpárty a nevyhýbal se ani drogám, hlavně nejkvalitnějšímu kokainu.

Každý den docházel do posilovny, kde se cpal steroidy na zesílení svalstva. Ty mohly stát i za jeho smrtí, protože na infarkt byl ještě nedávný vrcholový sportovec a špičkový jezdec na koni podle svého okolí až příliš zdravý.

Jeho život by se zřejmě ubíral jiným směrem, ale v roce 2008 byl zbaven titulu korunní princ. Podle západních rozvědek zavraždil svého sluhu.

Přestože se to nikdy nepotvrdilo, otec přiřkl následnictví mladšímu Hamdánovi (32). „Na roli vládce se hodí líp,“ znělo stanovisko. Jenže i Hamdán má prý slabost pro kvalitní drogy, jen na sex si prý objednává hezké chlapce...

pelagie ( 23. září 2015 08:37 )

 Sodoma, Gomora......

tgbb. ( 23. září 2015 00:11 )

Co zabilo arabského prince? Drogy, nebo steroidy? To mám u (_!_)

asiblazen ( 22. září 2015 22:54 )

příklad toho, že lidi jsou stejný hovada ať žlutý, bílý, černý nebo zelený... a veškerý boje v zájmu jakékoliv víry byly, jsou a budou jen v zájmu získání hmotných statků a výhod pro lenošnej život. Lidi celkově jsou škodná týhle planetě

fellixa ( 22. září 2015 22:11 )

Plesku, na fotce č. 3 není Rashid, ale jeho mladší bratr Hamdan. Téda, máte vůbec článek, kde nemáte překlepy a informační přehmaty? Jinak Hamdan (foto č. 3) je momentálně korunním "princem" Dubaje poté, co byl Rashid zbaven následnictví...

zelena.karkulka ( 22. září 2015 22:01 )

 to je fakt průser

Zobrazit celou diskusi