Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Luxusní mercedes rozmlátil golfovou holí. Korejce vytočili obchodníci

Autor: mb - 
16. září 2015
15:00

Muž vzal golfovou hůl a luxusní Mercedes S63 AMG, který stojí zhruba čtyři miliony korun, rozmlátil doslova na padrť. Naštval ho přístup autodealerů, kteří odmítli převzít poruchové auto zpět. Předražený kus kovu se proto Korejec rozhodl zničit.

Muž očekával, že drahé auto bude dokonalé, ale údajně s ním měl pouze starosti. Rozhodl se proto vůz vrátit do obchodu. Jenže tam ho odmítli. Frustrovaný Korejec se tedy rozhodl, že než se s drahým, ale poruchovým vozidlem trápit, raději ho rozmlátí golfovou holí.

Asijský trend

Není to poprvé, kdy si naštvaní zákazníci vylili svou zlost na automobilech. Tak například v roce 2013 naštvaný Číňan rozmlátil luxusní vůz Maserati za 276 tisíc liber (v přepočtu zhruba 10 milionů korun). I ten byl nespokojený se zákaznickým servisem.

„Doufám, že si výrobci luxusních zahraničních aut uvědomí, že čínští zákazníci si zaslouží úroveň zákaznického servisu odpovídající kvalitě značky,“ řekl prý tehdy rozzuřený Číňan.

tosca28 ( 16. září 2015 15:24 )

 A to si k tomu musel ten blbej Ping Pong privolat priblble reportery, kteri blahem ucvrkavali, jakou maji perfektni zpravu?

Zobrazit celou diskusi