Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Teroristu z ISIS brutálně zbili spoluvězni, nutil je konvertovat k islámu pod výhrůžkou smrti

Terorista ISIS doplatil na to, že nutil spoluvězně konvertovat k islámu.
Terorista ISIS doplatil na to, že nutil spoluvězně konvertovat k islámu.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
14. září 2015
20:38

Nutit někoho ke změně víry není nejlepší nápad, zvláště pokud jste z terorismu obviněný vězeň napojený na ISIS. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil Carlos Larmond. Ostatním vězňům hrozil, že je zabije, pokud nekonvertují k islámu. Kriminálníci ho za mřížemi zbili jako hadrovou panenku.

Video ukazuje, jak především Terrence Wilson (24) a Michael Clarke (29) brutálně bijí fanatického islamistu. Terorista proti nim nemá šanci, a skončí dokonce na zemi, než ho ochranka vytáhne z metelice.

Vše začalo přátelskými požadavky, aby konvertoval k islámu a stal se jeho vojákem. Můj klient s tím nechtěl mít nic společného,“ prohlásil Paolo Giancaterino, právník Wilsona.

Vygradovalo to do bodu, ve kterém bylo mému klientovi vyhrožováno, že ho zabije v cele, pokud nekonvertuje. Výhrůžku následovala další, a to, že venku někdo zabije jeho rodinu,“ dodal Giancaterino.

Larmond, který je podezřelý z napojení na ISIS, však dostal pořádně za vyučenou. Příště si nucení ke konvertování k islámu zatraceně rozmyslí. Nemusel by z toho vyjít živý.

Video  Vězni brutálně zbili teroristu ISIS.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

fotrpjotr ( 15. září 2015 01:30 )

To se povalečům z pražské kavárny nebude líbit.

Zobrazit celou diskusi