Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zátah na Krejčíře a jeho přítele Pistoriuse: Bachaři jim při šťáře zabavili mobily i hard disk!

Autor: so - 
31. srpna 2015
17:58

Přátelit se s nejznámějším uprchlíkem se nevyplácí. Přesvědčil se o tom nyní olympijský vítěz Oscar Pistorius (28), kterému v jihoafrickém vězení udělali na cele šťáru poté, co vedle u Radovana Krejčíře (46) našli mobilní telefony a paměťové karty.

Pretorijské vězení Kgosi Mampuru má v jednom svém křídle i oddělení celebrit. Vedle sebe tady v celách sedí světoznámý hendikepovaný atlet Pistorius za zabití své krásné manželky Reevy Steenkamp (†29) na svatého Valentýna 2013 a nejznámější český mafián Krejčíř. Oba muži se blízce spřátelili, hodně si rozumí a do světa kdysi uniklo video, na kterém spolu hrají na vězeňském dvoře fotbal. Pistorius měl jít po odpykání desíti měsíců ze svého pětiletého trestu na svobodu, ale na poslední chvíli mu to zatrhl jihoafrický ministr vnitra.

Atlet má mít v listopadu slyšení o podmínečném propuštění a možná i tento fakt vězí za tím, že si na dvojici Pistorius-Krejčíř posvítila vězeňská služba. Bachaři nejprve udělali zátah v Krejčířově cele, kde našli telefony, simky a paměťové karty. O pár dní před východem slunce vyluxovali celu i Pistoriusovi. I u něj našli ilegální kontraband, hlavně hard disk, jehož obsah policie ještě stále analyzuje. „Chtěli jsme se dostat blíže ke všem lidem spojovaným s Krejčířem a on s Oscarem za mřížemi tráví spoustu času. Nemáme ale zatím žádné důkazy, abychom Pistoriuse mohli spojovat s nějakými kriminálními aktivitami,“ uvedla policie.

Blíží se premiéra Gangster Ky

O Krejčířovi byl nedávno dokončen film Gangster Ka podle knihy Padrino Krejčíř od Jaroslava Kmenty. Natáčelo se padesát dní a v hlavní roli se objeví Hynek Čermák (42). První díl se soustředí na události okolo postavy „Káčka“ na českém území, v kinech se objeví 10. září. Druhá část Gangster Ka: Afričan vychází z jeho exilové anabáze a bude mít premiéru 26. listopadu. Vypráví příběh mafiána, který zbohatl na miliardových daňových podvodech v obchodu s ropnými produkty a později usiloval o ovládnutí státního podniku Čepro.

Video EXKLUZIVNĚ: Tohle bude pecka! Gangster Ka o Krejčířovi má trailer! - Bioscop
Video se připravuje ...

ellenic ( 1. září 2015 08:26 )

To se mu hodilo, mít k dispozici mobil a paměťové karty , hlavně aby mohl i za katrem řídit své obchody a celou rodinku mít k dispozici. Jen ať mu tam naloží, co proto. Žádné mazlení s ním .

Zobrazit celou diskusi