Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bestiální video z Libye. Roztrhneme ti zadek, vyhrožují mladému Kaddáfímu

Autor: mb - 
22. srpna 2015
07:00

Libyjský diktátor Muammar Kaddáfí (†69) zemřel před čtyřmi lety zlynčovaný davem. Utrpení teď zažívá i jeden z jeho synů. Na internetu se objevilo video, na kterém věznitelé Saadiho Kaddáfího trýzní a vyhrožují mu znásilněním.

„Podívej se – buď budeš mluvit sám, nebo ti naši kluci strčí do zadnice zbraň s ráží 23 milimetrů a stejně nám všechno vyklopíš! Uchovej si svou čest…,“ posmívají se věznitelé bezbrannému Saadimu, který má zavázané oči. Pro představu – zbraně, které mají ráž vyšší než 20 milimetrů, jsou považovány za protiletecké kanony.

تسريبات من التحقيق مع الساعدي القذافي (2)

الجزء الثاني " حصري لـ كلير نيوز "تهديد الساعدي بالتعذيب وهو يتحدث عن الضرب وسوء المعاملةغداً الجزء الثالث

Posted by ‎ClearNews - كلير نيوز‎ on 19. srpen 2015

Šokovaná matka

Podobné video se objevilo již před několika týdny, tam pro změnu mučitelé mlátili Saadiho tyčí po chodidlech. Celkem prý existují tři taková videa. Matka Saadiho se z videa nemůže vzpamatovat.

„Po dlouhých 17 měsících nejistoty a strachu jsem konečně uviděla svého syna. Na třech videích jsem viděla, jak ho mučí… Žádný vězeň by neměl být mučen těmi, kteří ho mají hlídat a kdo mají reprezentovat právo a pořádek v nové Libyi,“ napsala v prohlášení Saadiho matka Safia Farkash.

Saadi Kaddáfi je třetí syn Muammara, měl na starosti speciální jednotky.

Nová Libye ve víru chaosu

Po pádu Kaddáfího ovšem v zemi zavládl chaos. Země je zmítána bojůvkami a část území dokonce kontroluje Islámský stát, který v únoru popravil 21 egyptských křesťanů na břehu moře. Saadi Kaddáfi je v rukou skupiny, která si říká Libyjský úsvit. K moci přišla skupina poté, co NATO bombardovalo zemi a za pomoci místní opozice svrhlo diktátora Muammara Kaddáfího.

lipno ( 22. srpna 2015 14:34 )

Imigranty z Libye bych naházel zpět do moře. Nelíbilo se sim, že si za Kadáfího žili jako prasata v žitě, chtěli Ameriku a teď jsme jim zase dobří

a-z- ( 22. srpna 2015 14:33 )

Je to tam samá homokláda.

sores ( 22. srpna 2015 10:48 )

Chlapi hrozně baví rvát se, zabíjet, bojovat, mučit a válčit. Je to hnus co to v nich je!!! Nejhorší je, že se to netýká jen jich ale odnesou to malé děti a matky.

jiri.k ( 22. srpna 2015 10:11 )

Podle mého názoru by měl slavný Západ, který sesadil jeho otce, který je držel zkrátka a Libye byla víceméně fungující stát, morální povinnost mladého Kaddáfího osvobodit. Jejich vláda byla nesrovnatelně lepší, než chaos dnešních kmenových a tlupových vůdců.

zkzkz ( 22. srpna 2015 09:10 )

Zobrazit celou diskusi