Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Syn Bin Ládina přikazuje teroristům: Zaútočte na USA a Evropu!

Autor: mb - 
16. srpna 2015
13:22

Korunní princ al-Káidy – tak přezdívají Hamzovi bin Ládinovi, synovi neslavně proslulého teroristy Usámy bin Ládina (†54). Lidové rčení praví, že jablko nepadá daleko od stromu, a zdá se, že v tomto případě je to pravda. Hamza vyzývá džihádisty, aby zabíjeli v Británii, Francii, USA a Izraeli!

„Hamza bin Ládin vyzývá k útokům tzv. osamělých vlků proti USA a Západu. Chce přesunout válku z Kábulu, Gazy a Bagdádu do Washingtonu, Londýna, Paříže a Tel Avivu. Islamistům říká, že je to jejich povinnost,“ říká Rita Katz, ředitelka organizace SITE, která se zabývá studiem terorismu.

 

Nová tvář al-Káidy

„Hamza bin Ládin vyrostl se svým otcem v Afghánistánu, když al-Káida byla v rozkvětu. Jenže v současnosti al-Káida ztrácí příznivce kvůli Islámskému státu a hledají tak někoho, kdo by mohl být dalším lídrem, který nebude zatížen válčením mezi islamisty,“ vysvětluje ředitelka Katz.

Bin Ládinovy děti

Hasam bin Ládin je jeden z 11 synů Usámy. K útokům na Západ vyzývá v audionahrávce. Odhaduje se, že je mu nyní něco okolo dvaceti let. Poslední záběry Hamzy pocházejí z doby, kdy byl ještě dítě, a už tehdy ho al-Káida zneužívala pro svou islamistickou propagandu.

verasum ( 17. srpna 2015 09:10 )

 Tak takto vypadá čisté zlo,mám opravdu strach

schweincenberg ( 16. srpna 2015 18:03 )

A proč nezaútočí sám.. Ušatec jeden..

renoli ( 16. srpna 2015 17:26 )

Jesli existuje hrstka dobrých a pokorných lidí mezi tím obrovským stádem utečenců, tak mohou takovémuhle smradovi poděkovat za to, že je tu nikdo nechce. Přestože mám děti ráda, tak tohle stvoření bych ráda viděla studené.

mirkazam ( 16. srpna 2015 16:34 )

mandat...

4858 ( 16. srpna 2015 15:49 )

Evropo socialistická a USA hned tu pakáž do vápna

Zobrazit celou diskusi