Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Masakr před zraky dětí! Smečka tygrů roztrhala v zoo malé medvídě

Autor: shp - 
13. srpna 2015
19:24

Děti vřeštěly, když viděly neskutečný masakr, před kterým jim matky marně zakrývaly oči. Výlet do šanghajské zoo v Číně se proměnil v nebývale krvavou podívanou. Mládě medvěda baribala se omylem dostalo do výběhu k tygrům. Přežít nemělo šanci.

Fatální chyba ošetřovatelů stála medvídě život. Vyděšené se snažilo bránit před dravými šelmami a bojovalo o život. Bohužel marně.

Vrhl se na něj totiž asi tucet hladových tygrů, který ho brutálně rozsápal na kousky a poté začal požírat. Zoologové medvíděti nedokázali pomoci.

Hrůzné divadlo si natočili návštěvníci na mobil. Na záběrech je slyšet dětský křik a je vidět marný boj zvířete o přežití. Tohle by se nemělo nikdy stát…

Video Brutální smrt medvíděte natočili návštěvníci zoo. - Youtube.com
Video se připravuje ...

hofihofi ( 13. srpna 2015 20:59 )

To u nas jsou osetrovatelky tygru jini kabrnaci, v Liberci utekl tygr a chytil za chlavu btigadnika v zoo a 19 leta osetrovatelka rafla plechovy kybl a bac tygra parkrat do bedny az vzal drahu domu.

naidka ( 13. srpna 2015 20:45 )

Pašíci na jatkách se na podobných článcích stali už folklórem. Zoologické zahrady mohou být zpochybňovány, ale když už existují, tak mají fungovat tak, aby k podobným malérům nedocházelo.

naidka ( 13. srpna 2015 20:28 )

Jenže příroda zcela jistě nezařídila, aby medvídě proniklo na území tygrů. Na vině je ten, který nezajistil dobře výběhy, tedy člověk.

Zobrazit celou diskusi