Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blonďatá primářka zachránila tisíce životů, sama si pomoci nedokázala. Zahynula na motorce

Primářka Maryna Kačmarčíková (†53) byla velmi oblíbená. Zahynula při nehodě na motorce.
Primářka Maryna Kačmarčíková (†53) byla velmi oblíbená. Zahynula při nehodě na motorce.  (Autor: Nemocnica Šaca)
Autor: shp - 
10. srpna 2015
15:09

Smutní příbuzní, přátelé, kolegové i tisíce pacientů. Populární primářka Kliniky popálenin a plastické chirurgie v nemocnici Košice-Šaca Maryna Kačmarčíková (†53) předčasně opustila tento svět. Osudnou se jí stala nehoda na motorce, kterou sama řídila.

Jízda na dvou kolech se stala nedávno novou zálibou oblíbené primářky. Nakonec si ji smrt našla právě zde. Lékařka se čelně srazila s osobním vozem.

Maryna utrpěla na místě nehody vážná zranění, kterým podlehla po převozu do nemocnice. Náraz byl totiž příliš silný. Její kolegové jí už nedokázali pomoci. A jsou z toho zdrceni.

Při klesání z pravotočivé zatáčky z doposud nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde se čelně srazila s protijedoucím vozidlem Seat Leon, které řídil 25letý řidič z okresu Košice-okolí,“ prohlásil krajský policejní mluvčí Alexander Szabó pro web Sme.sk.

Motocyklistka při nárazu utrpěla těžká zranění, kterým po převozu do nemocnice podlehla. Ke zranění nedošlo,“ dodal. V osobním voze jela i těhotná žena. Jí ani miminku se ale nic nestalo.

zdenios ( 10. srpna 2015 20:23 )

... a v článku se uvádí u věty se zraněním, že ke zranění nedošlo. ??? To nás tady asi jen testují, nikdo to nečte a nebo se to píše přes šablonu a robot nedokázal smazat jednu větu.

majojo ( 10. srpna 2015 18:24 )

Proč je pro článek o tragédii tak důležité sdělení, že paní primářka byla blonďatá? Já už jsem na to slovo alergická. Stejně jako a brutální, drsný, mrazivý, v slzách.....

nicnezpravda ( 10. srpna 2015 17:26 )

lidi po padesátce už jsou zkrátka v pokročilejším věku,ať mají malé děti nebo vnoučata..Rychtářové po padesátce chytají druhou mízu,ale jsou akorát k smíchu

babapsi ( 10. srpna 2015 17:03 )

to ano, ale snad to přečte jiná a zamyslí se, dnes je to velká móda opustit dané role a předělávat se, ze všech stran je tato nonkorformita podporována!

kov3 ( 10. srpna 2015 16:55 )

Ona si to už neprečíta .....

Zobrazit celou diskusi