Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Otcovský den Baracka Obamy: Vzal dcery do Central parku a pak na hiphopový muzikál

Autor: ČTK - 
19. července 2015
08:30

Prezident Spojených států Barack Obama je vytížený muž, a tak nemá moc času na svou rodinu. Včera se však rozhodl, že si na své dvě dcery udělá aspoň jeden den čas. Vzal je na výlet do New Yorku, kde se prošli po Central parku a večer navštívili hiphopový muzikál.

Americký prezident Barack Obama strávil v sobotu v New Yorku otcovský den se svými dcerami, sedmnáctiletou Malií a čtrnáctiletou Sashou.

Prošli se Central parkem, zavítali na hiphopový muzikál na Broadwayi a po večeři měli soukromou prohlídku znovuotevřeného muzea amerického umění Whitney.

Rodinný víkend v New Yorku byl Obamův nápad, píše agentura AP. Vzhledem k Obamově funkci ale celou akci doprovázely manévry bezpečnostních složek.

Do Central parku dorazila hlava USA s dcerami, jejich kamarádkami a dalšími členy rodiny v policejní koloně, která sestávala z 31 vozidel.

„Nad parkem létaly helikoptéry, kordon policistů na skútrech udržoval v bezpečné vzdálenosti turisty a asi 50 nervózních tajných agentů bylo před Obamovými, za nimi a kolem nich,“ napsala agentura Reuters.

Prezident si často stěžoval, že dcery v teenagerovském věku už jejich otec příliš nezajímá.

„Dostávají se do věku, kdy mne sice stále mají rády, ale myslí si, že jsem děsně nudný. Takže přijdou domů, pohladí mne po hlavě, mluví se mnou deset minut, a pak jsou celý víkend pryč. Láme mi to srdce,“ řekl podle AP prezident v jednom nedávném rozhovoru.

andorea ( 19. července 2015 10:36 )

Má nám ukápnout slza dojetím?

dzelo ( 19. července 2015 10:06 )

Co ta loutka dělá nás zajímá jak loňský sníh!

eseteset ( 19. července 2015 10:01 )

A? Proč nás o tom informujete? To je to jako fuckt tak zajímavé? ???

naidka ( 19. července 2015 09:23 )

Letní nedělní dopoledne - a už se setmělo!

ejvm1712 ( 19. července 2015 09:01 )

Třeba do ( I )

Zobrazit celou diskusi