Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Britský „Škromach“ má selfie z tuniské pláže smrti. Na fotce nevidí nic špatného

Britský politik Amran Hussain vyfotil selfie na pláži, kde předtím umírali jeho krajané
Britský politik Amran Hussain vyfotil selfie na pláži, kde předtím umírali jeho krajané  (Autor: archiv Blesk.cz)
Autor: kal - 
29. června 2015
12:25

Vzpomínáte na rozruch kolem terezínské selfie místopředsedy českého Senátu Zdeňka Škromacha? Britský politik posunul úroveň nevkusu ještě o pár pater výš. S úsměvem se fotil na pláži, kde jen pár hodin předtím zemřely desítky jeho krajanů. „Není na tom nic špatného,“ odhání kritiky.

Když vás selfie tyčka pálí v kapse, jdou veškeré zábrany stranou. Aspoň tomu napovídá chování, které v Tunisku předvedl 29letý Amran Hussain.

Parlamentní kandidát labouristické strany o víkendu vyfotil usměvavé selfie na pláži, kde v pátek zemřelo 38 lidí – mezi nimi i tři desítky britských turistů.

Politik, který se může pochlubit i s fotkou bývalého šéfa britských labouristů Eda Milibanda, má pro svůj čin ale vysvětlení. Na pláž Marhaba ve městě Sousse v Tunisku přišel uctít památku padlých. A žádný zákaz pořizovat na místě selfie tam není, poznamenal.

marie60 ( 29. června 2015 13:06 )

 Nj, ted´jsem to taky chtěla napsat. Ještě, že nemá na palici útěrku.

venca80 ( 29. června 2015 13:00 )

"Amran Hussain"... typický Brit...

milan1959 ( 29. června 2015 12:48 )

Škromachu poznal jsi se ?!? Mimochodem, to co provedl sociální demokrat Škromach (podle bolševiků budoucí prezident této nešťastné země)bylo daleko ... daleko horší než tohle.

Zobrazit celou diskusi