Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mňam, takhle si pochutnáváme na psech o slunovratu! Děsivé fotky z jatek

Autor: shp - 
21. června 2015
16:09

Namačkaní se třesou v klecích, přešlapují ve vlastních výkalech, jsou špinaví a i se svou zvířecí inteligencí je jim jasné, že jejich čas se naplnil. Osud psů na čínských jatkách je více než smutný. O slunovratu jsou v zemi žádanou pochoutkou.

Tyto děsivé snímky pocházejí z psích jatek v čínském Jü-linu. Každoročně se zde pořádá podle tradice festival psího masa o slunovratu.

Desítky vyděšených psů se tísní v klecích před popravou. Nebohé hafany pak stahují z kůže na ulicích, takže se masachtiví zákazníci brodí v krvi. Nevadí jim to však.

Psí maso je v Číně velkou a žádanou pochoutkou. Lze ho konzumovat naprosto legálně. Tedy ze psů k chovu pro jídlo určených.

Pozor, fotky v galerii nejsou vhodné pro děti a slabší povahy.

inqizitor ( 21. června 2015 23:19 )

prober se, zvíře jako zvíře.

doktor.pj ( 21. června 2015 22:38 )

Blbe? Hmmm. Vy jste asi vysoce inteligentní člověk, že? Tak by vás mohlo napadnout (když se podívate na čas našich reakcí), že než jsem napsal svoji reakci tak jste mezitím odeslal tu svou?

hofihofi ( 21. června 2015 22:19 )

Nektere nazory mi pripadaji jako kdo neni krestan - zabit!

hofihofi ( 21. června 2015 22:15 )

Hele bracha tu dlouho nebyl, hehe. No a vidis a v Babicce to bastili

doktor.pj ( 21. června 2015 22:01 )

No nevím... Ano, v evropě nebo obecně v západní civilizaci jsou psi a kočky mazlíčci ale z pragmatického (asijského) pohledu jaký je v tom rozdíl když v klidu konzumujeme krávy, prasata, králíky apod.?

Zobrazit celou diskusi