Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tohle děláme vrahům psů! Bili je devět hodin, pak jim přivázali zvířecí oběti na krk

Autor: shp - 
6. června 2015
06:59

V Číně je konzumace psího masa povolená. Legální je však jen u chovných psů. Ani v této komunistické zemi si nenechají líbit, když jim někdo zavraždí jejich milované mazlíčky. Následuje pak krutá pomsta!

Zabijákům psů šlo tentokrát o život. Rozzuřený dav je v čínské vesnici Šaping obklíčil a začal je surově bít. Hněv kvůli zavražděným miláčkům nebral konce.

Vesničané bili překupníky se psím masem pěstmi i kovovými tyčemi. Když byly jejich ruce unavené, začali do nich alespoň kopat. Martyrium trvalo dlouhých devět hodin.

Vrahy psů připoutali ke sloupům a poté jim na krk přivázali těla psů, které zabili. Po lynči nakonec sami vesničané zavolali policii.

Strážci zákona sice oficiálně přijeli muže zatknout, ale ve skutečnosti jim zachránili životy před rozzuřenými majiteli psů určených na talíř.

Mimik ( 22. září 2016 18:58 )

1. seš si jistý, že byl pes týraný? Co když ho vietnamec zrovna netýral? 2. Nikomu nic nepodsouvám, je jen na čtenářích, zda se mnou budou souhlasit nebo ne. A taky si vůbec nedokážeš představit, co to je 9 hodin. Pozvi kamaráda, řekni mu, ať tě mlátí 1 minutu.... A toho vietnamce mlátili 5410x déle a ještě železnou tyčí.

j_i_r_i_k ( 16. září 2016 11:27 )

On se nechtěl najíst, podle článku je to překupník se psím masem, který krade psy. Uznávám, že toho zločince možná mohli mučit jen 7 hodin místo 9. Debilní ovce seš sám, že tady lidem vnucuješ a podsouváš nějaké svoje zcestné předpoklady a nechápeš že je rozdíl v tom, jakým způsobem je zvíře zabito. Slušní lidé samozřejmě nekupují maso zvířat, které byly před smrtí týrané.

j_i_r_i_k ( 16. září 2016 11:22 )

Ty taky nejsi člověk, pokud ti nevadí překupníci, kteří někomu ukradnou psa a zabijí ho kvůli zisku.

maledivy2016 ( 16. září 2016 07:36 )

SUPER! TO SE MUSÍ ZAVÉST VŠUDE A HLAVNĚ U NÁS!

Mimik ( 24. května 2016 17:52 )

Edit: chtěl jsem zacenzurovat sprosté slovo, ale koment už nejde upravit.

Zobrazit celou diskusi