Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prosinec 2012: Verešová má nová prsa, Messi nastřílel 91 gólů za rok!

Autor: red - 
1. ledna 2013
23:01

Kdybychom se měli řídit každou hloupostí, která se kde šustne, museli bychom se všichni kolem 21. prosince zbláznit. Avizovaný konec světa se pochopitelně nekonal, a tak až na pár stovek tisíc hlupců (myšleno celosvětově) jsme to datum přečkali. Děti, které to potřebují, tak dostanou peníze od Srdce pro děti, vévodkyně z Cambridge Kate si dál může hýčkat své těhotenství a chlapi (někteří) mohou při pohledu na nahatou Verešovou spřádat sny, co by bylo kdyby... A tak to má být.

Galakoncert hvězd

To tu ještě nebylo! 16. prosince se v Obecním domě v Praze konal Galakoncert Srdce pro děti, akce na pomoc dětem, kterou z valné části organizuje a pořádá redakce Blesku. TV Prima ho vysílala přímým přenosem a nebylo snad jediné hvězdy českého uměleckého nebe, která by nevystoupila. Vybralo se téměř 14 miliónů korun, které dostanou děti a domovy pro ně.

Kate je těhotná!

Britský korunní pár, princ William a jeho manželka Kate, je na vrcholu blaha. Oznámili, že čekají potomka. Radost jim pokazil čtyřdenní Katin pobyt v nemocnici. Trpí totiž závažnou formou ranní těhotenské nevolnosti, hyperemesis gravidarum. Ale už je O.K.

O Andree Verešové víc než o jiné platí, že nahá je krásná O Andree Verešové víc než o jiné platí, že nahá je krásná | Blesk – Jan Tůma ProCeram
Verešová má nová prsa?

Andrea Verešová znovu dokázala, že její tělo by se mělo tesat do mramoru – aby i muži v budoucnosti věděli, o co přišli. Modelka výjimečně zapózovala „všude bez“ pro limitovanou edici kalendáře koupelnového studia . Předvedla i výstavní prsa, podle znalců nově upravená. Fotograf Jan Tůma odvedl vynikající práci a samotná Andrea si práci s ním velmi pochvalovala. Co na to její manžel, advokát Volopich, řekl, není známo.

Božský Messi: 91 gólů za rok

Argentinec Lionel Messi v dresu FC Barcelona vstřelil 91. gól v závěrečném utkání podzimní části španělské ligy. Jeho mužstvo porazilo Valladolid 3:1 a Messi při tom překonal všechny dosavadní fotbalové kanonýry v dějinách. Je to fotbalový bůh!

Landa je Žito

Zpěvák Daniel Landa se převtělil ve středověkého kouzelníka Žita. Hodlá prý tepat nepravosti, a proto vzal nůž na lidi, kteří mu neodpověděli na dotaz, zda žijí v pravdě. Landa teď čelí trestnímu oznámení.

Daniel Landa pronesl slavičí projev, nyní je Žito Daniel Landa pronesl slavičí projev, nyní je Žito | youtube.com

Zobrazit celou diskusi