Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Červenec 2012? Genzer má milenku, šílenec střílel v kině ve jménu Batmana

Autor: red - 
1. ledna 2013
14:39

Zrození bývá vyváženo smrtí. A platí to i v říši zvířat. Zatímco v liberecké zoo se radovali z narození krásných bílých tygřat, v pražské zoo nešťastně zahynul goriláček Tatu. Hrobníkovi z lopaty utekla lyžařka Šárka Záhrobská, nádor na mozku naštěstí nebyl zhoubný. Když mluvíme o sportu, nelze než závidět talent španělským fotbalistům, kteří okouzlili Evropu. Vytáhl se také britský cyklista Wiggins vítězstvím ve slavné Tour de France. Snad se zase nezjistí, že zobal doping.

Lyžařka Záhrobská: Nádor na mozku

Lékaři vyoperovali nejlepší české lyžařce Šárce Záhrobské (27) nezhoubný nádor na podvěsku mozkovém. Operace v Ústřední vojenské nemocnici v Praze byla úspěšná. Šárka se z operace brzy zotavila, zapojila se do tréninku a dnes už zase úspěšně jezdí Světový pohár ve sjezdovém lyžování.

Narodili se 3 tygříci

V liberecké zoologické zahradě se první prázdninový den narodila Suryi Báře tři mláďata vzácných bílých tygrů. Jejich úspěšný odchov se v Liberci zatím podařil jen jednou. Tygříci se jmenují Gaia, Sambur a Liam.

Denise Milani a její uhrančivé... oči Denise Milani a její uhrančivé... oči | Facebook.com
Krásná Češka zničila profesora!

Britský profesor Paul Frampton sedí v Argentině ve vězení za pašování drog. Naletěl narkodealerům, kteří si s ním dopisovali přes internet a vydávali se za prsatou českou modelku Denise Milani (32, rozenou Krajíčkovou). Brit se vydal za Denisou do Bolívie. Přivítal ho tam dealer drog, který ho jménem Denise požádal, aby přepravil její zavazadlo do Bruselu. Celníci pak profesora lapili na letišti v Buenos Aires se dvěma kilogramy kokainu v kufru...

Králové fotbalové Evropy: Španělsko

Fotbalisté Španělska suverénně vyhráli evropský šampionát. Ve finále Euro 2012 rozdrtili 1. července úřadující mistři světa 4:0 Itálii a potvrdili, že jsou nejlepší i na starém kontinentu. Čeští fotbalisté nezklamali. Postoupili ze skupiny a vypadli až ve čtvrtfinále se silnými Portugalci.

Richard Genzer má milenku!

Komik Richard Genzer (45) má prý už dva měsíce milenku, prozradila 18. července TV Prima. Jeho manželství se zpěvačkou Lindou Finkovou (44) je tak v troskách. Richard Genzer a Linda Finková přitom léta vypadali jako dokonalý pár a nikdy se nemluvilo o tom, že by měli nějaké manželské problémy. Mají spolu dvě děti. Geňa se ale zamiloval do blonďaté krásky Markéty Jiránkové a rázem je po manželské idylce...

Linda Finková a Geňa se rozešli Linda Finková a Geňa se rozešli | Archiv Blesku

Vraždil ve jménu Batmana!

Šílený střelec James Holmes (24) zabil 12 lidí v kině v americkém Denveru. Stalo se tak 20. července při premiérovém promítání batmanovského filmu Temný rytíř povstal. Dalších 58 lidí ve jménu Batmana postřelil. Holmes, který byl předtím v péči psychiatrů,, podle policie útok plánoval několik měsíců. V jeho bytě se našly chemikálie a výbušniny.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi