Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Případem Petra Kramného se bude zabývat nový soudce!

Autor: dce - 
21. března 2016
09:46

S posunem případu Petra Kramného, který byl odsouzen na 28 let vězení za vraždu své manželky a dcery, na Vrchní soud v Olomouci k odvolání případ přebírá i nový soudce!

Případ Petra Kramného bude ve věci odvolání proti rozsudku řešit místopředseda Vrchního soudu v Olomouci Václav Čapka. Ten u soudu působí v trestním úseku – s násilnými trestnými činy má tedy značné zkušenosti.

Petr Kramný zabil svou manželku a dceru na dovolené v Egyptě v roce 2013. Od února následujícího roku čekal ve vazbě na soud, který se nakonec táhl zhruba půl roku. Na jeho konci ho čekal rozsudek 28 let ve vězení se zvýšenou ostrahou.

Během soudního líčení vyšlo najevo mnoho ze soukromí karvinské rodiny – především to, že Monika svého muže minimálně jednou podvedla a právě to bylo s velkou pravděpodobností spouštěčem vražedných myšlenek jejího manžela.

Pocity odmítání a nevýchodnost situace pak vyústily ve smrt Moniky i dcery Klárky, které podle znaleckých posudků zabil zásahem elektrickým proudem. Kramný svou vinu stále odmítá a trvá na verzi otravy neznámou látkou.

Proti rozsudku se na místě odvolal. Stejně jednal po dodání písemného vyhotovení rozsudku i státní zástupce Vít Legerský – odvolací soud tak může trest snížit i zvýšit!

valkaamir ( 17. prosince 2016 04:40 )

c_rutin:...psal jsem podobny clanek o chybach v Patologii v Egypte ale cely clanek nebyl otisteny .nevim cenzura?? Bylo i podotknuto o blizsim vstahu mezi majitelem hotelu a doktorem Pitvy v Egypte a dalsi poznamky politickeho charakteru v Egypte .Tam byl pripad uzavren a u nas rozebran na medijnim juntu charaktoru a ovlivneni ctenaru pri soudnim rizeni s Kramnym kde ortel viny byl urceny jiz predem s ovlivnenim soudkyne ktera kladivem do stolu potvrdila verdich.

dingous ( 22. března 2016 08:23 )

proč by ...nevadí to, přečteme si trapné kvákající obhájce na Novinkách a Jinde

c_rutin ( 21. března 2016 19:10 )

Séře tě ticho? To je dobře.

dingous ( 21. března 2016 17:32 )

co by psali, tupounci všechny svoje kopírovací pindy už nakopírovali nového nic nevymyslí

Jusa1 ( 21. března 2016 15:30 )

CHTĚLI JSTE DISKUTOVAT SAMI A NEJDE VÁM TO?

Zobrazit celou diskusi