Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sestra Petra Kramného bojuje s matkou: Babička prodala vlastní vnučku

Autor: Etienne Bláha - 
4. září 2015
11:35

V rodině Petra K., souzeného za vraždu Moniky a Klárky, zuří válka. Časopis Reflex včera v rozhovoru s jeho rodiči Karlem a Irenou zveřejnil rodinnou fotku dcery Petrovy sestry Lenky. Jenže ta je s bratrem na ostří nože, a tak je na obzoru další žaloba!

Reflex ve velkém článku ohledně rozbitých rodin Petra a Moniky publikoval i několik fotek z jejich dřívějšího života. Jedna však bouchla do očí a způsobila poprask. Dcera Petrovy sestry neměla rozmazaný obličej.

„Karel a Irena R. na výletě s oběma vnučkami, vlevo Klára K., vpravo dcera Lenky, Petrovy sestry,“ stojí u snímku, který stejně jako ostatní evidentně poskytli rodiče Petra K. Dali je Karel a Irena do časopisu s nějakým úmyslem? Může to být vnímáno jako snaha o pomstu? Problém totiž je, že matka Irena se s Lenkou nesnáší a nemůže jí odpustit, že prý Petra nepodržela u soudu. Navíc rodiče mluví silně, až velmi tvrdě proti Lence. A její reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

„Souhlas ke zveřejnění fotky s dcerou jsem určitě nedala. Jsem z toho v úplném šoku. Moje matka tím ublížila nejvíc vlastní vnučce. Když to viděla, tak řekla, že ji babička jakoby prodala. To jí přece nikdy nemůže udělat, takhle ji zveřejnit,“ řekla Blesku naštvaná Lenka.

Ta bojuje za to, aby se soukromí její rodiny takto nezveřejňovalo, právě kvůli problémům s bratrem. A vše s největší pravděpodobností skončí u soudu. „Budeme se bránit, jde o ochranu osobních údajů,“ dodala Lenka. To vše týden před startem pokračování procesu s Petrem K.

tigress ( 9. září 2015 19:51 )

A jak ty to víš? Že bys tu ty samý leta trčel taky, akorát narozdíl od Krdas v tisícovce různých nicků?

kobylai ( 4. září 2015 19:11 )

Griluju a hodně u toho piju. Dám si přestávku a cigáro. Původně jsem byl kobylaA1, ale zablokovali mě

kobylai ( 4. září 2015 18:53 )

Hezká pohádka o statečném tatínkovi. Jsem zvědav, čím nás nakrmí příště. Na Novinkách. cz posledně nějaký úchyl psal článek o jistém Ukrajinci Igorovi, který se tu měl jak prase v žitě, protože to byl skvělý pracant.

kobylai ( 4. září 2015 18:33 )

buban, nehudruj tady, ještě budeš ráda, ať přijme nějakej slepej arabák do harému, jinak nemáš šanci si do konce života zašoupat

kobylai ( 4. září 2015 18:26 )

Žiďáci tady bojujou proti islámistům, to je pr-del

Zobrazit celou diskusi