Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Klárka by oslavila 10. narozeniny: Vzpomene si na ni Kramný za mřížemi?

15. července 2015
17:56

Dort, dárky, kamarádky a rodina, toho všeho by si 16. července užívala Klárka Kramná. Oslavila by totiž desáté narozeniny. Ničeho z toho se ale bohužel nedožila a zatím se nedočkala ani spravedlnosti, která by její smrt potrestala. Na rozsudek však za mřížemi čeká její otec...

Oslava prvních Klárčiných kulatin by určitě byla velkolepá, protože Monika rodinné akce a návštěvy milovala a vše vždycky pečlivě nachystala. Místo radovánek ale zbývají jen slzy a vzpomínky.

Jestli na svou dceru ve vazbě, kde čeká na další kolo svého procesu, s láskou a lítostí vzpomíná i Petr Kramný, ví jen on. Podle svědků, kteří u soudu zatím mluvili o jeho proměně po návratu z Egypta, o dceři příliš nemluvil, zato na její matku a svou ženu naházel špíny víc než dost.

Tím, kdo ale s jistotou prožívá obrovskou bolest, je Klárčin dědeček Erich N., který s holčičkou trávil nejvíce času. I po dvou letech ho ničí smutek, násobený tím, že po ztrátě dcery a vnučky přišel ještě o manželku, které tragédie podkopala už tak chatrné zdraví. „Klárku jsem měl strašně rád, byla hodná, chytrá, prostě všechno. Pořád jsme spolu blbli,“ četla soudkyně u soudu z jeho předchozí výpovědi. Zlomený Klárčin dědeček totiž k soudu sice přišel, ale řekl, že není schopen vypovídat.

Teď mu zbývá jen zapálit jí na hrobě svíčku. I místo posledního odpočinku jeho dcery a vnučky ale vhání slzy do očí. Kramného matka Irena R. totiž nechala původní náhrobek kvůli rodinným hádkám přemístit a hrobové místo zůstalo holé. Nový náhrobek pak nechal zřídit Moničin bratr Radmil a na místě jsou tak pomníčky dva. Klárka ani její matka Monika tak zatím stále nenalezly klid...

 

 

 

kimbe ( 16. července 2015 16:19 )

Proto vyšetřovatelé nešli za 1O dní pobytu ani do hotelu. Patolog si nasypal popel na hlavu. Kdyby mu prvně řekli že byli zastřené, tak určitě našel kulku. Nevím jak by pak couval. Vymysleli společně smrt proudem a vybrali si PK.Teď už zbývá jen to na PK nějak napasovat.To problém nebude, šraltánské psycholožky vše vysvětlí.A cestovní ruch v Egyptě jede dál bez ztráty kytičky .

erisielka ( 15. července 2015 23:29 )

jste normální v té redakci hyeny zasr*raný??

mnomno ( 15. července 2015 23:24 )

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1799-zahadne-monstrum-vrazdi-nastrojem-s-nimz-neumi-z achazet-proces-je-od-pocatku-kafkarna-znalecka-a-medialni-spartakiada-kolem-petra-kramneho-nejsou-du kazy-tak-je-kreativne-vyrobime-a-jak-to-skonci.htm

stellastella ( 15. července 2015 23:13 )

 Slamova na fb krome jineho rika,ze se nase policie v E.s lekarem dohodla o zpusobu smrti devcat. Vubec se mi nelibi zpusob vysetrovani,ani jak vede Gilova proces.Je mi fuk,ze se jedna o Pk.Ale ze si to dovoli.To nemela zapotrebi.Ma byt nestranna a jeji chovani je neprofesionalni.Stejne jako Slamove a Legerskeho.

verka1 ( 15. července 2015 22:46 )

další kajman

Zobrazit celou diskusi