Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šestnáct SMS Kramného z Egypta: Po Moničině nevěře pátral už 5 dní po vraždě!

Autor: ljš, et - 
2. července 2015
12:50

Před pár dny přišel o manželku a malou dcerku, přesto Petr Kramný nemyslel na nic jiného než na manželčinu nevěru. U soudu v pondělí zaznělo celkem 16 esemesek, které poslal své sousedce Světlaně C. Právě její manžel ho totiž několik měsíců před dovolenou upozornil na to, že je mu Monika nevěrná se Slovákem Jánem.

Světlana u soudu vypověděla, že první SMS jí od Petra Kramného přišla už 4. srpna. "Chtěl, ať mu řeknu celou pravdu. O té nevěře. Chtěl ode mě kontakt na Jána," popsala u soudu.

Svědkyně mu prý odepsala, ať to neřeší. "Nechápala jsem, proč se na to ptá. Tu SMS mi ale poslal ještě téhož dne znovu," vypověděla. Petr Kramný jí tehdy psal: "Prosím, potřebuju to vědět, i když to bude kruté. Tu hrůzu v životě nezapomenu, nevím, jestli žila dvojí život."

Následovala hned třetí SMS. "Moc tě prosím, odepiš, i když pravda o Monice byla hrozná, je to důležité pro tuto tragédii." Světlana mu odepsala, že neví, protože se s Monikou dlouho nebavila.

"Mě zajímá doba, kdy bylo mezi náma vše dobré. Prosím, já to unesu."  Světlana to tehdy pochopila tak, že Petr K. mluví o aféře se striptýzem, a odpověděla, že tam tehdy nebyla, ale že je to pravda.

"A co Ján, spala s ním? Jestli to udělala, tak za to může ona a ne já," nedal se odbýt Kramný. "Svůj život bych dal za její, moc mi chybí," pokračoval už v další zprávě lítostněji.

Sedmá SMS už Světlanu velmi zarazila. "Ahoj, nevadí, že píšu? Začínám se děsit, co se dozvím o Monice. Prý měla více FB a to přece není v pořádku," psal své sousedce. Ta mu odpověděla, že tehdy měli přijít na setkání, o které je ona a její manžel Natan požádali, když se nevěra provalila. Tehdy si ale nic vyříkat nechtěli a nedorazili. Petr pak svému sousedovi napsal, že své ženě věří.

"Byla to velká chyba. Ptal jsem se jí a ona mi přísahala na smrt Klárky, neměl jsem důvod nevěřit," reagoval.

Další zprávou se pak dostal k velmi cenným informacím. "Ahoj, znalas ten Facebook, který jsem nesměl vědět?" Světlana ve své výpovědi přiznala, že mu Moničinu druhou identitu dala, protože byla z celé situace "špatná". "Moc si toho od tebe vážím," napsal jí. 

"Omlouvám se, že jsem vám tehdy nevěřil. Jestli jsou nějaké fotky, tak mi je prosím pošli," pokračoval pak. "Bylo to, jak kdyby zjišťoval informace od více lidí. Nevím, jestli mi to přišlo divné, Petra mi bylo líto a nedokázala jsem si představit tu situaci," vysvětlovala Světlana.

Kramný ale pátral dál. "Ty fotky jsem nenašel, kde jsou?" Světlana mu pak napsala server, kde je najde. "Ty fotky už jsem viděl, co jsem našel," následovala odpověď.

"Došlo na té akci se striptérem k něčemu? Pak jsme se pohádali a řekl jsem jí, ať si vybere - Facebook, nebo já, a jinak ať se sbalí a vypadne," přiznal Kramný ve čtrnácté zprávě. V další Světlaně psal, že kreditní kartu, kterou Monice naoko sebral, vytáhl z šuplíku a nebyla ani aktivovaná. V poslední zprávě pak naléhal, že mu nepřišly Moničiny fotky, které mu poslala.

Dál pak komunikovali už jen po mailech. "Tuto komunikaci s Petrem jsem smazala, přestala jsem mu věřit, když mi Katka řekla, že je v pohodě, a že měli spolu i návrhy na sex a že s ní flirtoval. Přišla mi strašně naivní," vypověděla.

Průběh soudního jednání pro vás sledujeme ONLINE ZDE››

setroseuros ( 3. července 2015 16:14 )

Co uz Tebe nenapadne ?! Zajimave je, ze kdyz uz , tak si ji zacal sprotivovat az po vrazde a taky po ni zacal zjistovat jeji neveru vsude , kde ho napadlo! Kdyz ho na to vsak upozornili jeste doma kamaradi, tak to s klidem nechal tak (jak bylo receno vicekrat u soudu) Potreboval asi navodit atmosferu jaj je vse ok a jak je miluje ! A vysvetli mi proc si potreboval sprotivovat Klarku?! Ta mu co udelala? To, ze ji miloval, jsou jen blby slova!! Ty psychiatre!

setroseuros ( 3. července 2015 16:04 )

to jeho rychle zjistovani o Monicine nevere na vsechny strany mi pripada jakoby si rychle potreboval zaistit dukazy ze mu byla neverna, pro pripad, ze ho v Egyptu zavrou za jejich vrazdu a on by vytahl toto. Vraha neverne zeny predce v Egyptu jak si zjistil neobesi ale pusti! Vzdyt dobre udelal. Ale za Klarku by tam asi stejne dostal provaz!! A toho si byl mozna vedom tak chtel rychle i zdrhnout!

leeloo ( 3. července 2015 09:39 )

jak můžete napsat "5 dní po vraždě" když ještě nepadl rozsudek?

pavucinka ( 3. července 2015 09:23 )

sebranka je ale i když v pomyslných rukavičkách i na některých institucích. sorry. smutná pravda.

pavucinka ( 3. července 2015 09:21 )

jsou tu skutečně psychicky nemocní i trestaní,a mají dokonce i kurátorku, ale ta paní je nanic, reálně nijak nepomůže. Klintka by potřebovala zástup, protože zjevně vždy nezvládá řízení na úřadu a bude na to asi i doplácet.

Zobrazit celou diskusi