Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Egyptský právník vydírá Petra K.?! Napsal podivný dopis o fotkách Moniky a Klárky

Autor: Etienne Blaha, zrk - 
12. května 2015
20:17

Novými fotkami mrtvé Moniky a Klárky a následným dopisem rozvířil egyptský právník Kirolis Izzat Bašír případ obviněného Petra K. Co tím ale sleduje?

Bašír nedávno poslal TV Nova fotky těl Moniky a Klárky z egyptské pitvy. „Dovolte mi vyjádřit hluboký zármutek z toho, že tyto fotky byly zveřejněny,“ naznačoval pak v podivném dopise, že za tím nestojí. „Pokud byla skutečně potvrzena neznalost Policie ČR o obsahu důkazního materiálu, jsem osobně připraven a ochoten přiletět do Česka,“ dodal. Proč Bašír stále touží zasahovat do případu?

Advokát už v říjnu 2013 tvrdil, že má egyptský spis a otce mrtvé rodiny strašil oprátkou. Petr K. s ním ale nechtěl nic mít. Po zatčení v únoru 2014 Petr K. nakonec podepsal plnou moc pro Bašíra.

„Tvrdil, že byl v Egyptě soud a že jsou tam jiní podezřelí. Nikdy nám to ale nedoložil. Spolupráci jsme rozvázali,“ řekla Blesku obhájkyně Petra K. Jana Rejžková. Podle zdroje si vzal kolem 20 tisíc korun. Stojí za fotkami i dopisem snaha vytáhnout z Petra K. další peníze? „Nic nevylučuju,“ dodala k tomu Rejžková.

dingous ( 13. května 2015 10:59 )

no prima, eiva vosátková vejde do dějin jako spása, děkujeme eivo už se pomálu nachystám spáchat v budoucnu zločin - teď když vím, že budu pak souzenej spravedlivě

eiva ( 13. května 2015 10:41 )

To se přeci děje, odkud myslíte že čerpám, právě z takových připomínek k zákonům.

dingous ( 13. května 2015 10:32 )

a proč upozorňuješ na bulvární diskuzi ? zajdi si za svým poslancem, ať podá návrh na vylepšení zákonů upozorňovat čtenáře bulváru ti přece na nic není - tedy kromě toho, že nám předvedeš, jak jsi starostlivá

eiva ( 13. května 2015 10:21 )

Obhajoba nemůže předkládat důkazy pro nevinu, to není v její kompetenci.tedy může, ale jsou zavržena, protože se nehodí pro obžalobu.

eiva ( 13. května 2015 10:16 )

Obhájce nemůže předkládat důkazy pro nevinu, to není v její kompetenci.

Zobrazit celou diskusi