Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Snímky mrtvé Moniky a Klárky: Kramný se dozvěděl o fotkách, zdrtily ho!

Autor: shp - 
4. května 2015
20:42

O šokujících fotografiích mrtvé Moniky (†36) a Klárky (†8), jež poslal médiím neznámý právník, už ví i Petr Kramný (36). Muž, který je podezřelý z vraždy ženy a dcery, je z existence fotek zdrcený a špatně celou kauzu snáší, řekla TV Prima jeho advokátka Jana Rejžková.

Můj klient a celá jeho rodina to vnímají velmi špatně. Maminka mého klienta je na tom velmi špatně,“ řekla advokátka televizi. Podle ní mu ale šokující fotografie přesto v případu můžou pomoci.

Mohou nám pomoci v tom, že bude vyjasněnější to, co můj klient říká. Že je nevinen. Na těle by neměly být žádné stopy vstupu či výstupu elektrického proudu. Egyptský patolog nic takového neviděl, proto to ani nepopsal,“ prohlásila Rejžková.

Státní zástupce si to ale nemyslí. „Nás ani nezajímá, odkud ty fotky jsou, ale jestli s těmi fotkami bylo nějak manipulováno. Já osobně v tom nic zásadního nevidím,“ řekl zástupce Vít Legerský.

Stejného názoru je i zmocněnkyně rodiny Moniky Klára Slámová. „Nemají žádnou vypovídací hodnotu. V žádném případě nemohou mít vliv na to, co bylo v případném řízení zjištěno. Nehledě na skutečnost, že není originální zdroj. Nelze ověřit autenticitu ani to, zda s nimi nebylo nějak manipulováno,“ prohlásila.

Obžaloba Kramného by měla být vypracována během několika dní. Podle TV Prima se tak ale nestane tento týden. Kramný je podezřelý z vraždy své manželky a dcery. Podle obžaloby je měl zabít na dovolené v egyptské Hurghadě.

truchliicii.petr.k. ( 12. května 2015 09:31 )

finale sa bliiiiziii

truchliicii.petr.k. ( 12. května 2015 09:27 )

fotky ho zdrtili, jiste mnel aj prujem 10x do hodiny

mirkazam ( 11. května 2015 09:40 )

Kramný se dozvěděl o fotkách,a zdrtily ho..... No aby ne, když viděl svoji práci....

truchliicii.petr.k. ( 7. května 2015 10:39 )

pizda, ty se mi libys

truchliicii.petr.k. ( 7. května 2015 10:37 )

p*icatyma usima?

Zobrazit celou diskusi