Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Odborníci o muži, který je obviněn z vraždy dcerky a manželky: Petr K. se nemůže vrátit mezi lidi!

Autor: shp - 
9. prosince 2014
05:01

Je obviněn z vraždy dcerky Klárky (†8) a manželky Moniky (†36). Za tento čin hrozí Petru Kramnému (37) až 25 let nebo výjimečný trest. Znalci se přitom podle právničky Kláry Long Slámové shodují na jednom – pokud bude Kramný odsouzen, nebude po svém propuštění na svobodu schopen resocializace. Tedy návratu do společnosti mezi lidi.

„Z hlediska možností resocializace nejsou závěry znalců pro Kramného příznivé,“ řekla Klára Long Slámová serveru Popelky.cz. Právnička zastupuje v případu rodinu pozůstalých.

Podle advokátky je také v případě, že by se Kramného vina prokázala, možné, že by svůj čin mohl po propuštění zopakovat. „Vzhledem k některým pro Kramného nepříznivým závěrům posudků a celkovému zjištěnému obrazu jeho „osobnosti“ nepovažuji tuto možnost za vyloučenou,“ dodala.

Vyšetřování Kramného by mělo být uzavřeno příští rok na přelomu března a dubna. Zhruba v létě by pak mohl začít samotný soud. Kramný je viněn, že svou dcerku a manželku zabil elektrickým proudem minulý rok na dovolené v egyptské Hurghadě.

Muž však přesto trvá na tom, že je nevinný a obě byly otráveny, stejně jako on. Jeho výpovědi však obsahují mnoho trhlin a rozcházejí se s výsledky pitev obou zavražděných.

Video Zprávy: Důkaz o vraždě v Egyptě? Zlomí tohle Petru K. vaz? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

abcd-abcd ( 12. prosince 2014 10:08 )

poznala věruško, a proto chtěla rozvod.

abcd-abcd ( 12. prosince 2014 10:07 )

hrabe ti viď?

abcd-abcd ( 12. prosince 2014 10:06 )

bude ho potřebovat.

abcd-abcd ( 12. prosince 2014 10:05 )

pořád nechápu, jak by mohl být nevinný, když byl minimálně 10 hodin na pokoji s mrtvou manželkou a dcerou.

tigrusenka ( 11. prosince 2014 21:37 )

Má perfektní právničku, která přesně ví, co dělá a Petr bude na Vánoce doma. pod stromečkem mu Ježíšek nadělí mooooc gelu

Zobrazit celou diskusi