Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petr K. si po smrti Moniky užíval sado-maso, tvrdí bývalá dětská hvězda Kudláčková

Autor: shp - 
14. listopadu 2014
16:39

Egoista, který nemyslí na nic jiného než na sebe a peníze. Sexuálně vyhraněný člověk, kterého vzrušuje převážně tvrdé sado-maso a ponižování. Řeč není o nikom jiném než Petru Kramném (36), muži, který je obviněn z vraždy své překrásné manželky Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8). V takovémto světle ho vylíčil server Popelky.cz.

Web, který vede vědma a kartářka Michaela Kudláčková, dětská hvězda seriálu My všichni školou povinní, se opírá o několik vlastních zdrojů, označil Kramného za člověka, který myslí převážně na své sexuální ukojení a finanční výdělek. Údajně po návratu do Česka nemyslel na nic jiného.

Kramný si měl loni po propuštění z nedobrovolného pobytu v Egyptě, kde ho úřady po záhadné smrti manželky a dcerky držely, a návratu do Česka najít hned čtyři milenky. Jak může mít člověk s čistým svědomím po smrti blízkých takový sexuální apetit, rozum normálního člověka nepobere.

Podle serveru rozehrál minimálně se dvěma z nich drsnou sexuální hru. Chtěl po nich hrátky zahrnující tvrdé sado-maso i hru na submisi a dominanci, která je založená na ponižovaní. Web přímo neuvádí, kterou roli chtěl Kramný zastávat, ale vyznění naznačuje, že právě on chtěl ženy ponižovat a hrát si na dominanta.

Milenky měly Kramnému zvednout pořádně ego. Údajně bylo založeno finanční konto, kam měly jeho fanynky posílat peníze na jeho podporu. „Tuto nabídku údajně p. Kramný komentoval tak, že pokud by každá jeho fanynka poslala 1000 korun, bude ochoten se s každou z nich vyspat,“ uvádí web s tím, že informace je nutné ještě ověřit.

Video Zprávy: Důkaz o vraždě v Egyptě? Zlomí tohle Petru K. vaz? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Když prý Kramný neřešil své sexuální ukojení, přemýšlel jen, jak získat další peníze. Podle serveru Popelky.cz se snažil přesvědčit svého telefonního operátora, aby mu po smrti dcerky a manželky snížil dluh. Rodinu Moniky pak měl dokonce vydírat.

Web naznačil i domnělý důvod, proč měl Kramný vraždit v Egyptě. Kdyby v této zemi prokázal, že mu byla Monika nevěrná, byl by z trestu osvobozen. Již v minulosti vyplulo na povrch, že Kramný na svou ženu žárlil a sledoval její Facebook. Čechovi nyní ve vlasti hrozí za dvojnásobnou vraždu až doživotí!

valesovavera ( 31. prosince 2014 21:00 )

Kdyby to tak bylo tak to by Monika vypadala asi jinak.

fiat ( 31. prosince 2014 19:59 )

Stejně tak je svým podivným přístupem podezřelý i Egyptský hotel, ale vrah může být asi jen jeden,že? Takže podezření není ještě jistota, a podezřelý není ještě pachatelem. Kartářka by neměla zastupovat vyšetřovatele. Pokud nejsou žádnédůkazy, měl by jít z vazby. Hotel nepovolil rekonstukci, nepustil kriminalisty na pokoj, těla poslal bez orgánů, opožděně, příčinu smrti měnil, takže jaká jistota?

blesk_z_cisteho_nebe ( 9. prosince 2014 10:29 )

Období čeho?

valesovavera ( 8. prosince 2014 22:48 )

Ten článek je taková blbina ,že to nemá období.

illis ( 15. listopadu 2014 15:57 )

Jen se divím, že se redakci nepodařilo ty choré výplody vymazat. Asi mají redakční volno, Líba odletěla do Toronta, tak mají asi pré .

Zobrazit celou diskusi