Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký problém v kauze Kramný: České detektivy prý nepustili na místo činu!

Autor: simao - 
24. října 2014
08:12

Vyšetřují podivnou smrt Moniky (†36) a Klárky (†8) v Egyptě, jenže mají u toho údajně problém. České detektivy nepustili Egypťané na místo činu! Do pokoje hotelu Titanic Palace, kde přišly dvě Češky o život. Zatímco hlava rodiny Petr K. stále sedí ve vazbě, chystají se i další výslechy. Podle Kramného advokátky proběhne jeden i v Polsku.

"Posudek bez místa činu - to je skutečně závažný problém. Nemá důkazní váhu," upozornila Kramného advokátka Jana Rejžková MF Dnes, která na překážku ve vyšetřování upozornila.

Žádost o to, aby egyptská strana vpustila české detektivy do hotelového pokoje, kde přišly Monika a Klárka o život, leží kdesi na stole egyptského úředníka. Zatím nebyla vyslyšena! Dojde do konce listopadu ke změně?

Na místě činu přitom Češi potřebují ověřit okolnosti scénáře, podle které zabil Kramný svou rodinu elektřinou. Jenže jak vypracovat posudek, když na místo činu nemůžete? "Pokud se během listopadu Egypt neozve, tak už se na něj nebudeme spoléhat. Pan Kramný nemůže být ve vazbě donekonečna," upozornil MfD státní zástupce Vít Legerský!

Kramný by se tak přece jen nakonec mohl dočkat propuštění z vazby. Obviněn z vraždy je od konce února, k činu mělo dojít 30. července loňského roku. Kramný však stále tvrdí, že je nevinný. Soudy, včetně toho ústavního, však nadále odmítají jeho propuštění na svobodu.

Jeden z nejznámějších souzených Čechů předtím strávil několik měsíců právě v Egyptě, odkud ho tamní úřady nechtěly propustit. Do Egypta by se přitom v případě zkoumání místa činu měl vrátit. Kvůli rekonstrukci.

Že Moniku a Klárku zabila elektřina, policisté zveřejnili na základech výsledků české pitvy. Dříve se spekulovalo o otravě. Tu však nadále Kramného advokátka nevylučuje. V rámci vyšetřování pak stále dochází i k výslechům možných svědků. Důležitým byla patrně delegátka cestovní kanceláře, která se právě v blízkosti místa činu pohybovala. Podle Rejžkové však dojde i k dalším výslechům - mj. v Polsku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lalia ( 11. prosince 2014 13:45 )

Nechápu,proč už ho dávno nepropustili,když na něho nic nemají.Druhý Kajínek ?

jasnovidec01 ( 26. října 2014 14:20 )

scaramonte: debílku proč to nevyzkoušíš sám????co ti Kramný udělal?znáš ho jen z TV a tisku.Budeš se divit až ho budou muset pustit a zaplatit velkej balík ,a půjde to samozřejmě i z vté kapsy a nás všech..to platí i pro ostatní magory co ho obviňují a nemají důkazy

scaramonte ( 26. října 2014 08:57 )

A proč mu nepustěj do kulí 220V? To by hned zazpíval jak Carreras s Pavarottim dokupy a bylo by jasno! Popsal by přesně jak to udělal a pracovník soudu by to pak v Egyptě pouze zkontroloval jsa tam ubytován jako běžný turista. A pokud by to všecko sedělo, tak šup na špangát!

mirkazam ( 26. října 2014 07:42 )

Mám za to, že ani elektrošoky,ani vyhladovění nemůže odradit tohoto,, trotla " od jeho pisálkovské mánie. Proto je nejlepší na toho vola nereagovat !!!

osetrovatel_pavla219 ( 25. října 2014 09:59 )

Hezký, Pavle, hezký. A jako odměnu za tapetování ti naordinuji elektrošoky. A pro jejich lepší účinek budeš bez oběda a bez večeře. V našem psychiatrickém ústavu (lidově blázinec), kde žiješ, ti jedině rozumíme.

Zobrazit celou diskusi