Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Poslední oslava zavražděné Moniky! Dnes by bylo manželce Petra K. 37 let

Autor: Etienne Bláha - 
6. června 2014
06:02

Místo dortu a dárků vzpomínka u hrobu… Byl to vždy významný den v rodině Petra K. (36)! Manželka Monika (†36), která i s dcerou Klárkou (†8) zemřela v Egyptě, by měla dnes narozeniny! Slavila by stejně jako vloni v práci a pak s rodinou? Zřejmě ano!

Monika pracovala jako ošetřovatelky v karvinském domově důchodců. A tak se několikrát stalo, že narozeniny musela slavit v práci. „Měla dvanáctihodinové směny přesně rozvržené. Takže jí třeba kolegyně udělaly dort a předaly drobné dárky,“ popsal Blesku oslavu narozenin známý Moniky. Společenská blondýnka se vždy na oslavy těšila.

Z narozenin maminky měla ale největší radost Klárka. „Brával jsem je na výlety,“ řekl už dříve v Egyptě Blesku Petr K. „Myslím, že i vloni vzal Moniku jako dárek na výlet. A na večeři do rybí restaurace v Chotěbuzi u Karviné,“ prozradil známý.

Svátkem pro Moniku byla hlavně návštěva rodičů a bratrů. „Nejradši viděla tatínka Ericha a bratra Radmila. Pro něho to byla malá sestřička,“ vylíčil známý. I loni přijela k nim domů, aby aspoň opožděně s nimi narozeniny oslavila. Dnes už si rodina vzácný den připomíná jen tichou vzpomínkou, zřejmě u jejího hrobu…

stokl.roman ( 7. června 2014 11:03 )

Pokud se ti to stává častěji, doporučuji navštívit psychologa nebo rovnou odborníka z oboru psychiatrie.

stokl.roman ( 7. června 2014 10:26 )

Vraždu Kramnému patrně nikdo nedokáže a já i silně pochybuji o tom, že by byl vrahem, ovšem minimálně neposkytnutím pomoci jeho svědomí zatíženo je, čili bych očekával, že od soudu odejde alespoň s podmínkou.

tupka.jentakjen ( 7. června 2014 09:36 )

segra proč uš nemaš nyk jentakjen se stydiš nebo co

kacota ( 6. června 2014 23:16 )

Lysá hlavo, tebe už hrabe z tej kacoty

kacota..... ( 6. června 2014 21:44 )

Vďaka montevideo, že si sa ma tak pekne zastala

Zobrazit celou diskusi