Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bývalý advokát Kramného: Měl jsem hrát pro Kramné divadlo!

Autor: rap - 
6. dubna 2014
05:00

Podle JUDr. Jaromíra Richtera, advokáta ex off o, kterého Petrovi K. (35) přidělil soud, nemohl při obhajobě pracovat tak, jak chtěl.

„Zejména matka obviněného Petra K. na mne kladla naprosto nepřijatelné požadavky,“ řekl Blesku.

„Měl jsem ihned začít spolupracovat s advokátkou, o které nic nevím a kterou neznám (pozn. red. – z kontextu je jasné, že se jedná o nynější obhájkyni Janu Rejžkovou). Kromě toho jsem nechtěl přistoupit na mediální vystupování, které ode mne matka Petra K. rovněž požadovala.“

Jaromír Richter rovněž řekl, že svoji obhajobu zatím neuzavřel. „Nemám usnesení soudu o svém odvolání a nemohu tedy případ uzavřít ani fi nančně,“ uvedl pro Nedělní Blesk.

Video Exkluzivní rozhovor s novou advokátkou Petra Kramného - Blesk - Slávka Červená
Video se připravuje ...

ellen_ka ( 9. dubna 2014 20:21 )

uplně to vidím: náruživej domorodec číhá za rohem. petr kramny odchazí pro vodu. domorodec vnika do pokoje. znasilnuje moniku vedle dcery klary. zabijí moniku a klaru. maskuje stopy a uklada holky zpět na postel, aby NIKDO NIC NEPOZNAL. A to vše....za pouhých 7MINUT!!!!! Kloubouk dolů

ellen_ka ( 9. dubna 2014 20:12 )

dobřééé

ellen_ka ( 9. dubna 2014 20:04 )

Ona to tak hezky odvykladala, skoro jako pohádku, až jsem si chvilku říkala: "ale co když,přece jenom je to čarodejnice!!

martap ( 7. dubna 2014 20:24 )

Pro raspina:..... Máte pravdu a hezky jste to kajman1-ovi napsal..... kajman1 je opravdu chudák !!!

pavucinka ( 7. dubna 2014 18:04 )

Možná bude tato obhájkyně lepší, rozhodně strašpytel nebo lopata nemá v právničině co dělat. A že jich je takových dost.

Zobrazit celou diskusi