Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Soud o vazbě Petra K. (35): Je zřejmé, že pachatel je on!

Autor: Jan Doležal - 
28. března 2014
05:00

Petr K. (35) je vrah, říká zaobaleně nejnovější vyjádření mluvčí ostravského soudu. "Jsou zřejmé důvody k podezření, že pachatelem je obviněný," prohlásila.

To je ten rozhodující důvod, kvůli kterému Krajský soud v Ostravě smetl tento týden ze stolu stížnost Petra K. proti vzetí do vazby. Existuje totiž vážné riziko, že by Petr K. uprchl z Česka.

„Obviněný se sice sám do České republiky vrátil, spolupracoval s orgány činnými v trestním řízení, ovšem evidentně nepředpokládal, že dojde k zahájení trestního stíhání, obzvláště poté, co vůči němu v Egyptě trestní stíhání zahájeno nebylo a nebyl tedy reálně ohrožen vysokým trestem vězení,“ vysvětlila mluvčí soudu Lucie Böhmová.

Nahánějí svědky

Soudci se obávají i toho, že by Petr K. ovlivňoval svědky. „Je nutné vyslechnout známé obviněného či jeho spolupracovníky,“ doplnila mluvčí.  

Moravskoslezská policie hodlá znovu požádat své egyptské kolegy o pomoc. Budou požadovat především spisový materiál k případu brutální vraždy.
Podle kriminalistů byly Monika a Klárka na dovolené zavražděny elektrickým proudem. Petr K. ale stále trvá na verzi, že byly otráveny.

„Na začátku jsem myslel, že v tom Egyptu to půjde nějak do ztracena, ale když už jsem tam byl ty tři měsíce, tak věřím tomu, že se nějaké pravdy dočkám. Co to bylo, nebo kdo to byl,“ řekl Petr K. krátce po návratu z Egypta. Vyšetřovatelé už mají jasno.

Video Zprávy: Ďábelská lest Petra K. a české porno v rozkladu - Blesk TV
Video se připravuje ...

fitforfun ( 30. března 2014 11:05 )

 „Na začátku jsem myslel, že v tom Egyptu to půjde nějak do ztracena, ale když už jsem tam byl ty tři měsíce, tak věřím tomu, že se nějaké pravdy dočkám. Co to bylo, nebo kdo to byl,“ - A proč si PK na začátku myslel, že by to mělo jít nějak do ztracena? Naopak, věřil bych, že se to vyšetří, tohle jsou slova toho, kdo nemá čisté svědomí a věřil, že se v Egyptě nic nevyšetří, na to podle jeho vlastních slov od začátku sázel. Kdyby alespoň věděl, co říká, takhle si odporuje - jako už mnohokrát.

morisejko ( 28. března 2014 10:14 )

uz je na case aby zacali pisat o nas slusnych ludoch

morisejko ( 28. března 2014 10:14 )

posledne dni tu vidim same clanky o kurrvach, buzerantoch a vrahoch

danuska555 ( 28. března 2014 08:09 )

hofl.... mas pravdu - utahni si ji a por adne, zase o jednu socku min !

babicovyjedy ( 28. března 2014 08:09 )

pod sebou mas nachcano

Zobrazit celou diskusi