Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kramný dál sedí za mřížemi: Co vzkázal z vazby?

Autor: ljš, et - 
20. března 2014
16:06

Desítky hodin výslechů a pobyt  v pekle stísněné vazební cely. V pondělí soud rozhodl, že se Petr Kramný na svobodu jen tak nepodívá. Přestože je podle svého advokáta z vazby vyděšený, tentokrát byl na verdikt soudce připraven. "Čekal jsem to," vzkázal.

Už měsíc sedí Petr Kramný za mřížemi a zdá se, že loňský devadesátidenní nucený pobyt v hotelovém "vězení" v Egyptě, byl pouze předehrou, na kterou bude možná ještě rád vzpomínat. Soudce v pondělí totiž rozhodl, že v cele zůstane i nadále, a podle jeho právníka je rozsudek v nedohlednu.

Podle deníku Aha! ví Kramý o pondělním rozhodnutí soudu pouze z médií. "Oficiálně to nemáme. Ale v podstatě jsme na to byli připraveni,“ řekl jeho obhájce Jaromír Richter.

Soud přitom při pouhém rozhodnování o vazbě případ posuzoval dlouhých 5 hodin. Dá se proto očekávat, že na soudní proces v tomto ostře sledovaném případu budeme čekat opravdu dlouho. „Spis je velice obsáhlý. Zbývá vyslechnout ještě mnoho lidí. Soud je v nedohlednu,“ vysvětlil Richter.

Video  Petr K. se ve vazbě zhroutil! Víme, kvůli čemu!  - Etienne Blaha, redakce
Video se připravuje ...

ipsace ( 22. března 2014 16:08 )

PK mluvil o namíchané cole, do které mohl přidat jiný nápoj se sedativy a uspat holky, jež přeci tak milovaly drinky ! Pak je mohl snadno zabít. Udělalo se mu z toho zle, tak se pozvracel. To se mu potom hodilo a poslal mikinu se zvratky českým policistům. Skočil si po činu pro sodu do baru v hotelu, aby zapil kyselost a zápach zvratků. Uklízeč Egypťan či jiný muž z nižšího personálu náhodou bleskově využil odchodu PK do baru - ulevil si uvolněním svých pohlavních buněk (spermií) na Moniku směrem do její pochvy. Proto pak PK řekl, že po návratu z baru Monika už neměla kalhotky. To se PK hodilo : Moničiny kalhotky dole, výron semene všude kolem a možné Egypťanovy otisky u holek. Egypťan ale zjistil, že je Monika mrtvá, tak včas zmizel. Viděla ho zřejmě pokojská a udala řediteli. Ten v panice ze strachu o ztrátu klientely z Evropy (ztráta miliónů) nechal fofrem uklidit všude vystříkaný ej_kulát, tj. celý pokoj. Nikdo by po vraždě mámy s dítětem přeci do hotelu nechtěl jezdit, když tam (u klientů vždy zůstane pochybnost) znásilňuje personál Evropanky, že ? Milionář - ředitel - se asi dohodl s eg. policií, aby případ ututlala. Za peníze, zvláště v Egyptě, prý jde vše. Petrovi pomohla fůra náhod

mustafaibrahim ( 20. března 2014 20:23 )

Jisté to není.

mustafaibrahim ( 20. března 2014 20:16 )

Mozek má každý,... možná i hofi, ale rozum má jenom někdo

cinderella1 ( 20. března 2014 20:15 )

cauky zitra ammy66 ...mej se krasne!

cinderella1 ( 20. března 2014 20:13 )

Ja mam mozek v hlave!

Zobrazit celou diskusi