Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Uvnitř bytu Petra Kramného: Kam mohla dát policie odposlechy?

Autor: Etienne Bláha - 
20. března 2014
11:49

Petr Kramný (35) obviněný z vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8), jehož nepřekvapilo ani nedávné zamítnutí propuštění z vazby, byl zřejmě policií odposloucháván už dlouho před obviněním.

Kramný mohl tušit, že se kolem něho stahuje smyčka. Začalo to několik dní před jeho zatčením. „Pět minut po odjezdu do práce přišli k jeho dveřím tři neznámí chlapi, otevřeli si a po čase zase odešli,“ popsal situaci Blesku jeden ze sousedů. Vyděšeně zavolal překvapenému Petrovi. „Uvažoval, jestli volat policii. Když ale přijel domů, nic nechybělo,“ dodal soused.

Jak mohli napíchnout petra Kramného Jak mohli napíchnout petra Kramného | Blesk

1) »Štěnici« mohli dát policisté do lampy v pokoji Klárky, kdyby Petr K. měl výčitky a vybíjel si je tam. Podle informací Blesku totiž její pokoj nevyklidil.

2) V kuchyni mohl přijímat Petr K. návštěvy, a třeba se i s nimi o smrti rodiny bavit. Odposlech by zde dával smysl.

3) Dát odposlech do televize by byl nesmysl. „Policie dá mikrofon tam, aby byl dobrý a čitelný zvuk v celé místnosti,“ řekl Šándor.

4) „Přístroj musí být nenápadně připojen na elektřinu, být v perfektním utajení a na místě, kde je čistý zvuk,“ líčil Šándor. K tomu je vhodný třeba lustr.

5) Místo lamp mohly jako nenápadné zdroje energie sloužit pro odposlechy zásuvky. Vložením pod kryt by Petr K. nemusel nic poznat.

6) Policisté se musí dovnitř dostat nenápadně. „Policie musí přesně znát prostředí, aby nepadla do pasti. Můžou použít třeba metodu bumpingu,“ vysvětlil Šándor. Připravila se policie při srpnové prohlídce Petrova bytu?

Co je to BUMPING

Jak se dostat do bytu? Bumping je metoda otevření dveří se speciálním klíčem. Zasunutím do zámku a následným klepnutím se stavítka zámku posunou tak, že dveře otevřete bez násilí.

Video Petr K. se ve vazbě zhroutil! Víme, kvůli čemu! - Etienne Blaha, redakce
Video se připravuje ...

ipsace ( 22. března 2014 16:09 )

PK mluvil o namíchané cole, do které mohl přidat jiný nápoj se sedativy a uspat holky, jež přeci tak milovaly drinky ! Pak je mohl snadno zabít. Udělalo se mu z toho zle, tak se pozvracel. To se mu potom hodilo a poslal mikinu se zvratky českým policistům. Skočil si po činu pro sodu do baru v hotelu, aby zapil kyselost a zápach zvratků. Uklízeč Egypťan či jiný muž z nižšího personálu náhodou bleskově využil odchodu PK do baru - ulevil si uvolněním svých pohlavních buněk (spermií) na Moniku směrem do její pochvy. Proto pak PK řekl, že po návratu z baru Monika už neměla kalhotky. To se PK hodilo : Moničiny kalhotky dole, výron semene všude kolem a možné Egypťanovy otisky u holek. Egypťan ale zjistil, že je Monika mrtvá, tak včas zmizel. Viděla ho zřejmě pokojská a udala řediteli. Ten v panice ze strachu o ztrátu klientely z Evropy (ztráta miliónů) nechal fofrem uklidit všude vystříkaný ej_kulát, tj. celý pokoj. Nikdo by po vraždě mámy s dítětem přeci do hotelu nechtěl jezdit, když tam (u klientů vždy zůstane pochybnost) znásilňuje personál Evropanky, že ? Milionář - ředitel - se asi dohodl s eg. policií, aby případ ututlala. Za peníze, zvláště v Egyptě, prý jde vše. Petrovi pomohla fůra náhod

nadoraz. ( 20. března 2014 20:23 )

je to jedna odrůda

tigress ( 20. března 2014 20:21 )

nějaký paku to jistě bude

tigress ( 20. března 2014 20:20 )

Jo, to je fakt

nadoraz. ( 20. března 2014 20:19 )

37 klonů těžko dohledáš

Zobrazit celou diskusi