Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokovaný Petr K. (35) přišel o vše! Rodina Moniky ho zavrhla!

Autor: et, piffk - 
4. prosince 2013
05:39

Šokující obrat nastal v případu Petra K. (35). Ten na dovolené v Egyptě přišel za záhadných okolností o manželku Moniku (†36) a dcerku Klárku (†8). Rodina Moniky se totiž nyní od něho odvrátila.

Přitom celou dobu jeho nuceného pobytu v Egyptě stáli při Petrovi. Orodovali za něho u prezidenta, psali mu povzbudivé SMS zprávy. Co se najednou v Karviné stalo, nechápe ani Petr.

Už v Egyptě tchán posílal Petrovi povzbudivé SMS zprávy. Tchyně pak s pomocí bratra Moniky psala dopisy na prezidentskou kancelář s prosbou o pomoc. A po příjezdu Petra domů do Karviné se s nimi setkal jako s prvními, nechyběly u toho ani slzy!

Náhlá změna

Po měsíci doma přichází ale nečekaný zvrat! „Oba švagři, tchýně i tchán se ode mě otočili o 180 stupňů,“ šokoval Petr. „Najednou se spolu nebavíme, nestojím jim za nic,“ řekl. V posledních dvou týdnech jde po nápisu VRAH na autě a propíchaných gumách o další životní ránu.

Konec dnů, kdy tchán chodil pravidelně s Petrem na pivo, nechtěl nikdo z rodiny komentovat. Starší bratr Moniky Radmil (46) odmítl cokoliv říct a ihned zavěsil. „Já se k tomu nechci vyjadřovat, nezajímá mě to,“ byl o něco sdílnější mladší Martin. Co tedy stojí za náhlými spory?

jyoti ( 6. prosince 2013 15:05 )

P.K. je šokovaný, nyní tady. Celé Česko, ( a nejen Česko) bylo šokované z chování P.K. v Egyptě a je šokované i nyní. Muž, kterému umírá na pokoji v Egyptě manželka a dcera, neudělá nic, aby jim pomohl. Má strach jen o sebe, zda také není otrávený. Okamžitě poskytuje rozhovory pro tisk a televizi. Jediné co opakuje kolem dokola je: Nevím co se stalo, mě bylo 100 hůře než jim, jsem bez viny. Kamarádi mi věří, rodina Moniky mi věří. Ukazuje reportérovi nějakou zprávu jako důkaz. Důkaz čeho? Že je nechal umřít? Je to ubožák. Vůbec nemá zájem o to, co se stalo manželce a dceři. Nyní zase vláčí rodinu Moniky v bulváru, když on nectí smutek po zemřelých, tak ať dá pokoj, její rodině.

lalaila ( 5. prosince 2013 22:19 )

Foberová je špatně

cigaretovydym ( 5. prosince 2013 20:19 )

tarka1-sdílím Tvůj názor

tarka ( 5. prosince 2013 19:11 )

jana999, ty musíš být neuvěřitelně hloupá a omezená blbka, kdyby hloupost nadnášela, rotovala bys neomezeně kolem galaxie

jana999 ( 5. prosince 2013 18:09 )

to že naše policie takhle na dálku nevyšetří nic je docela jasný, nebyli schopní aspoň na rovinu říct, jestli teda měli tu vysokou pojistku nebo ne, jestli to byla jeho dcera, to jediný by mohla naše policie zjistit. Egyptané se na to prostě vyprdli, měli svátky a pak si řekli jestli je vrah, tak at si ho živý češi a vykopli ho

Zobrazit celou diskusi