Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petrovi K. zdemolovali auto: Drsný nápis a vypuštěné pneumatiky!

Autor: shp - 
25. listopadu 2013
19:43

V Egyptě mu někdo otrávil ženu a dcerku, tři měsíce tam byl zadržován kvůli vyšetřování, ale ani po návratu do Česka nemá Petr K. (35) klid. Někdo na něj drsně zaútočil a dal mu jasně najevo, co si o něm myslí.

Jeden z nejsledovanějších Čechů zažil podle informací Blesk.cz minulý týden velmi krušné ráno. Když se probudil a přišel ke svému autu, uviděl na něm nasprejovaný nápis: „VRAH!“

Někdo tak dal jasně najevo, že si myslí, že právě Petr K. stojí za vraždou manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Kromě toho ještě jeho vozu vypustil pneumatiky. Petr K. přitom z žádné vraždy obviněn nebyl, v Egyptě ho drželi jako svědka kvůli dokumentu, který podepsal. Celý text na papíru byl přitom v arabštině.

Ukazují si na něj prstem

Návrat do běžného života v Karviné nebyl pro Petra lehký. Všichni na něj ukazují prstem a baví se o něm za jeho zády. Sám Petr se před nástupem do práce obával, co se bude dít. "Bojím se, že se na mě budou lidi divně dívat,“ řekl Blesku. Po prvním dnu v automobilce si však reakce kolegů chválil a byl rád, že je opět viděl.

Video Petr K. pro Blesk.cz promluvil o nenávisti lidí - Etienne Bláha, Ondřej Rybár
Video se připravuje ...

nemamradsmouly ( 27. listopadu 2013 06:48 )

radovane ty jsi vůůůl zdemolovat si auto a chtít to hodit na kramouše jsi vůůůl

kacota ( 26. listopadu 2013 18:02 )

tigress ( 26. listopadu 2013 17:53 )

Jéé, to mi všichni utekli než jsem vyřídila práci?

lamis ( 26. listopadu 2013 16:58 )

dalsi zdemolovane auto ,svagrovi Kramneho

lamis ( 26. listopadu 2013 16:47 )

to urcite ne protoze k ozrale a pochcane a uslintane ivus alias dzambule ,se hodis akorat ty muzete ,slintat spolu, tam mas svuj harem ,treba ti ivus zaspiva a pepa te potom chyti za zadel a vyhodi

Zobrazit celou diskusi