Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Egyptský právník šokuje: Petr K. není jediným podezřelým! Prošetřují i lidi z hotelu

Egyptský advokát prozradil, s jakými verzemi pracují vyšetřovatelé v případu Petra K.
Egyptský advokát prozradil, s jakými verzemi pracují vyšetřovatelé v případu Petra K.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: simao - 
23. října 2013
11:16

Česká strana na závěry egyptského vyšetřování smrti turistek Moniky a Klárky stále čeká.  Stejně tak Petr K. Do hry se však vložil člen egyptské advokátní komory - a prozradil, kolik mají v současnosti Egypťané vyšetřovacích verzí a kdo je podezřelým! Není to prý jen Petr K., ale i další dva až tři lidé!

Jmenuje se Keroles Ezzat Bashier, je právníkem pracujícím v Česku a vložil se do případu "egyptského vězně" Petra K. Ze své vlastní iniciativy. A protože je členem egyptské advokátní komory, do ruky se mu patrně již dostala kopie celého vyšetřovacího spisu! Tedy řada informací, na které české velvyslanectví, čeští vyšetřovatelé i samotný Petr K. čekají marně. Egyptský právník však nyní prozradil, jak egyptská policie postoupila. Má prý i jiné podezřelé, než jen Petra K. O koho jde?

"Pan K. není jediným podezřelým. Policie prověřuje ještě další dva až tři lidi. V podstatě ale vyloučili, že by ženy zemřely nešťastnou náhodou," řekl právník serveru tn.cz. Podle něj tedy vyšetřovatelé zkoumají dvě varianty. Tou první je ta, o které se spekuluje i v Česku. Vrahem je Petr K. Ten to však od začátku odmítá, se smrtí své rodiny prý nemá nic společného. Stěžuje si, že s ním egyptská policie skoro vůbec nespolupracuje a zatím marně čeká na hotelovém pokoji na nějaký další posun v případu.

Jak dlouho budou Petra K. v Egyptě držet, to zatím není jasné. Čeká se právě na závěry egyptského vyšetřování. "Druhá verze hovoří o těch dvou až třech mužích. Měli by to být zaměstnanci hotelu," uvedl Bashier tn.cz, koho dál Egypťané prověřují. Vyšetřovací spis však podle něj ještě není kompletní, i když již nyní obsahuje 162 stran. Samozřejmě v arabštině. Na koho nakonec egyptská policie ukáže jako na vraha?

_banderas ( 23. října 2013 22:08 )

tigress ( 23. října 2013 17:34 )

Tobě rozesmátí smajlíci připadají jako rozčilení?

ejlinka ( 23. října 2013 16:38 )

Tigress klídek,co se hned rozčiluješ...raději dám na dojmy,než na průjmy..

tigress ( 23. října 2013 16:30 )

Ježiši, tebe zajímá Barešová, Nováková a Janáčková z paneláku, kde jsem bydlela? Všimla jsem si, že myšlení je ti cizí, ty dáš radši na dojmy z množství gelu na vlasech atd. No nezoufej, je vás víc. A o tom kolovrátku bychom si asi mohly povídat, že?

ejlinka ( 23. října 2013 16:27 )

Jo upravila,máš pravdu...no jo

Zobrazit celou diskusi