Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Petr K. je v egyptském pekle sám: Proč za ním rodina nepřijede?

Autor: et, geok - 
6. října 2013
05:00

Rodinná tragédie Petra K. (35) po smrti ženy Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) se prohlubuje! Jedinou psychickou pomocí mu jsou kamarádi a především sestra Lenka! Proč za ním ale nepřiletí? Bojí se? „Ne. Já jí Egypt zakázal,“ říká Petr.

V médiích už dříve zaznělo, že Lenka přiletí do Egypta hned po pohřbu Moniky a Klárky. Jenže pohřeb skončil a Petr byl v Egyptě stále sám! Odvezla by ji do Egypta Petrova cestovka? „Kdyby nás požádala, zvažovali bychom i tu možnost,“ řekl mluvčí cestovky Blue Style Martin Slaný.

Samotná ne

Proč se tedy za Petrem nevydá a podporuje ho pouze po internetu? „Nechci, aby sem jela samotná ženská,“ vysvětlil Petr Blesku. Navíc myslí i na to, že jeho sestra má rodinu. „Má doma děti, manžela, musí chodit do práce. Prostě to nejde,“ dodal.

Dostatečná pomoc

Už takhle je za pomoc sestry vděčný! „Vždyť zařídila mým holkám pohřeb,“ jmenoval tu nejdůležitější věc. „A hlavně mi volá. Každodenní kontakt s ní a ještě třemi kamarády mě drží nad vodou,“ líčil Petr. Jeden z nich dokonce nyní poslal Petrovi balík s penězi a oblečením!

mamasamsam ( 7. října 2013 21:22 )

Kdyby zavolal včas lékaře, nemusel nikoho oživovat.

mamasamsam ( 7. října 2013 21:20 )

Možná je to proto, že v ČR nejsou o nevině P.K., přesvědčeni.

mamasamsam ( 7. října 2013 21:17 )

Musely umírat v bolestech a křečích, jak to, že jim nezavolal pomoc, přestože nespal. V tak malém pokoji není možné aby si ničeho nevšiml. Jsem zdr. sestra a viděla jsem umírat lidi, i to že nedýchají je vidět a slyšet. V Čechách se o mediální případy právníci perou i když to jde za naše hranice. Jak je možné, že o tento nemá nikdo zájem.

rolpa ( 6. října 2013 19:18 )

Za povšimnutí stojí že byl odhodlaný se pohádat o pokoj s personálem hotelu ale obrátit se na delegátku , poukázat na onemocnění rodiny, vyžádat si doktora , obávat se o jejích zdraví , to už považoval za nicotné !!!!!

kockamicka ( 6. října 2013 17:31 )

JE pravda ze v jinich zimich jsou dost lide neochotni a urednici sou dost sproste a radi si vokonavaji svo praci podle sebe a ne podle zakonu no proste v dnesni dobe sou v kazdy zeme podvody ale nechapu proc CR UMI JEN ODPOVEDET NO VYTE MI NEMAME PRAVO DO TOHO CO ZASAHNOUT PAK VAM ODPOVI TOVITE MI NEMAME TU PRAVOMOC DO TOHO VSTUPOVAT TAK DO PAROMA NACO SEDEJ NA TECH SIDLICH????

Zobrazit celou diskusi