Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petrovi K. svitla v Egyptě jiskřička naděje: Poslední šance!

Autor: et - 
5. října 2013
05:00

Po prodloužení zákazu vycestovat z Egypta došel Petrovi K. (35) i ten malý zbytek sil. Byl úplně na dně. Nyní se ale objevila jiskřička naděje! Podle neoficiálních informací by mohla být do týdne hotová lékařská zpráva z pitvy Moniky (†36) a Klárky (†8)! A potom...

Prokurátor podmínil případný Petrův odjezd z Egypta vyhotovením lékařské zprávy z pitvy. Petr se po dvouměsíčním čekání cítil podvedený. „Nemám slov. Doufal jsem v odlet. A že se konečně dozvím, co se mým holkám stalo,“ reagoval. Když přemýšlel, co bude teď dělat, dozvěděl se zřejmě zásadní informaci.

„Údajně by mohla být lékařská zpráva z pitvy za týden hotová,“ řekl Petr. „Potom by ho buď pustili, nebo obvinili,“ sdělila mluvčí ministerstva zahraničí Johana Grohová.

Raději počká

Prvotní myšlenky nějak se dostat do letadla Petr tedy zatím pustil z hlavy. „Shodli jsme se s rodinou, že ten týden na zprávu počkám a pak uvidím, co dál. Nechápu ale, proč jim pitva trvá tak dlouho, když Češi už své výsledky mají,“ řekl.

V egyptském pekle se pro něho nic nemění. „Nehodlám nikam vycházet, budu pořád v hotelu. Během několika dní bych měl dostat od rodiny léky a oblečení,“ prozradil.

ivoadler ( 6. října 2013 11:44 )

Nechci si hrát na soudce. Nevím, jestli je PK vinen či nevinen. Ale postup egyptských úřadů a úroveň lékařů je doslova skandální. Právě díky tomuto postupu bych si skoro vsadil na nevinu PK. Kdyby byl vinen, tak už dávno je soud.

jyoti ( 6. října 2013 06:59 )

Skutečně nechápu jakou pomoc P.K. potřebuje ? Jediná obětí je Monika a Klárka, které byly v hotelu v Egyptě otráveny! P.K. je jediný svědek jejich smrti! Egyptská policie chce, aby P.K. zůstal v zemi, kde byly žena a dívka otráveny, jako svědek, než se zjistí, kdo a čím je otrávil! P.K. je ubytován v hotelu, kde má ráno a večer jídlo, včetně posluhy s úklidem a nic za to neplatí.( platí cestovka- pojišťovna) Nemusí chodit do práce, celý den se válí v posteli. Jediná bolest P.K. je, že nechce čekat, kdo a čím otrávil Moniku a Klárku, chce domů k mamince a sestře.

kacota ( 5. října 2013 23:32 )

naty123 ( 5. října 2013 22:07 )

BĚŽTE PETŘE K. NA AMBASÁDU, SNAD VÁM POMŮŽOU.

valesovavera ( 5. října 2013 22:00 )

Zobrazit celou diskusi