Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Egypťané ukázali foto těl Moniky a Klárky: Je to podvrh? Máme důkazy

Autor: ljš - 
23. září 2013
12:11

Pocity, které musel Petr K. v Egyptě prožívat, když otvíral odkaz na fotografii mrtvých těl, kterou zveřejnila egyptská média v článku o smrti jeho milované manželky Moniky a dcery Klárky, si lze jen těžko představit. Naštěstí vše ale nasvědčuje tomu, že fotografie je podvrh, Blesk má nezvratné důkazy.

Z manipulace s realitou Egypťany usvědčuje celá řada zjevných rozporů. Především tělo osoby přikryté průsvitnou látkou nebo fólií má evidentně tmavé vlasy, což Monika ani Klárka neměly. Druhá osoba ležící pod plachtou je navíc nápadně vysoká na to, aby se jednalo o dítě.

Podlaha

Rozhodující je také srovnání s interiérem hotelového pokoje, který rodina v osudnou noc obývala. Jeho fotografie jasně ukazují, že jeho podlaha nebyla prkenná jako na egyptském obrázku, ale sestavená z bílých dlaždic.

Nábytek

Zcela odlišně je rozmístěný také nábytek. Kdybychom se dívali na pokoj, v němž blonďatí andílci zemřeli, ode dveří směrem k oknu tak, jak to ukazuje fotografie mrtvých těl, viděli bychom, že po pravé straně nejsou umístěna křesla, ale postele.

Okno

Odlišný je také tvar okna, kterým do pokoje vchází světlo. Zatímco na snímku z egyptského zpravodajského serveru se jedná o klasické okno s parapetem, pokoj v hotelu Titanic Palace měl okno francouzské, vedle nějž byl umístěn stolek s gaučem.

Petr

Přestože si Petr K. mohl nakonec oddychnout, protože se po rozkliknutí odkazu sám ujistil, že fotka není autentická, nápor na jeho už tak zničenou psychiku to byl obrovský. "Klepal jsem se, ale otevřel jsem to. Ta fotka je ilustrační, úplně odjinud. Nejsou to moje holky," řekl Blesku.

irmma ( 2. října 2013 12:00 )

Nevím kdo z nás dělá blbce jestli BLESK nebo KRAMNÝ, ale fotky které ukazujete z pokoje , nejsou totožné s fotkami kde byly holky Kramných. Jinak vymalováno, jiné obrazy, jiná podlaha. Děláte si srandu? Asi PK,to měl předem již připravené neboť, potřeboval pokoj podobný tomu loňskému.Proto se hádal hned na začátku.Dále ukazuje, jak má v lednici coca-coly. Je to normální, že si fotíte interiér ledničky? Jedině jako důkaz něčeho, co chci sdělit. PK, proč Klárka???

valesovavera ( 24. září 2013 15:08 )

Ja si taky otiram slzy do boku podle toho bych byla vrazedkyne'

valesovavera ( 24. září 2013 15:06 )

vsak on je pry sikovny automechanik tak proc by si tam nemohl ptivydelat-

valesovavera ( 24. září 2013 15:03 )

Ja si taky otiram slzy kdyz brecim do boku i nektere deti v MS si takto otiraji slzy kdyz maji litost a nejsou vrazi.

valesovavera ( 24. září 2013 14:58 )

Vy jste tu jeho reakci videl v hotelu?

Zobrazit celou diskusi