Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petr K. v tranzu: Podstrčili mu fotky mrtvých těl!

Autor: et - 
23. září 2013
05:00

Dvě mrtvá těla v hotelovém pokoji, přikrytá jen průhlednou fólií či látkou... Hrozivý snímek zveřejněný egyptským internetovým deníkem začal kolovat i po českých fórech s tím, že jde o mrtvoly Moniky (†36) a její dcery Klárky (†8).

Odkaz se dostal i k otci rodiny Petrovi K. z Karviné, jenž v tamním »zajetí« jako jediný svědek tragédie pobývá už 55 dní. „Lidé na internetu psali, že jsou na obrázcích moje holky. Cítil jsem se úplně zničený, brečel jsem. Mluvil jsem o tom s kamarádem, ten se mě snažil uklidnit,“ popsal Blesku Petr K.

Úlevný pohled

Nakonec sebral všechnu odvahu a odkaz na adresu shorouknews.net otevřel. „Klepal jsem se, ale otevřel jsem to. Ta fotka je ilustrační, úplně odjinud. Nejsou to moje holky…,“ vyprávěl Blesku se zjevnou úlevou. Jak si tím může být tak jistý? Rozdílů proti realitě objevil prý hned několik. „V našem pokoji byla úplně jiná podlaha. To jedno tělo má zjevně tmavé vlasy, to druhé určitě není dítě. A proč by u těch těl někdo klečel?“ ptá se Petr.

Nápor na psychiku

Jde navíc o starý článek, který o úmrtí dvou Češek v Hurghadě jen stroze informoval a pouze na český internet dorazil s velkou časovou prodlevou. Pro Petra ovšem už samotná spekulace, že by někde mohlo být k vidění posmrtné foto jeho ženy a dcery, znamenala další ránu do už dost podlomené psychiky…

Chtějí ho dohnat k nejhoršímu?

Den ode dne hůř snáší Petr K. svůj nedobrovolný pobyt v Egyptě. Pořád neví nic o případu ani o svých vyhlídkách. Již Nedělnímu Blesku řekl, že by egyptská kriminálka byla nejradši, aby si sáhl na život... „Myslím si, že mě drží v takové nejistotě asi proto, abych se sám snad zabil, a tím pro ně přiznal svoji vinu. Vědí, že jsem to neudělal, a neví, jak to vyřešit,“ šokoval Petr. Egyptská policie úmrtí Moniky a Klárky šetří bezúspěšně, Petra vyslechla dvakrát. Vypadá to ale, že by byla nejraději, aby vrahem byl Petr K. Již nyní se turisté kvůli bezpečnostní situaci do země nehrnou. U Rudého moře bylo uzavřeno 86 hotelů, zbývající jsou obsazeny jen z 24 %. A kdyby se ukázalo, že vraždil Egypťan...

jyoti ( 25. září 2013 17:59 )

S E N Z A C E D N E Š N Í H O V E Č E R A !!!!!!!!!!!!!!!!!! ================================================================== Televize N O V A - Zprávy ============================ KONEČNĚ DOŠLO I NA Petra K. Tak dlouho se věnoval kamarádům , rodině, přátelům, novinám, poskytoval rozhovory, za vše bral peníze. Nikdo s ním nemluví, policie mlčí, jsem bez viny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Petr K. dostal termín, do kdy se měl dostavit na úřad!!!!!!!!!! Vykašlal se na to, termín prošvihl. Pro nadávání na úřady, policii na lékaře, zapomněl co je jeho povinnost, nyní mu ty úřady ukáží, zač je toho loket, když v cizí zemi si někdo neoprávněně otvírá ústa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zprávy nám řeknou více!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

talumo ( 25. září 2013 15:30 )

jo kamarád, přesně tak, ten to věděl skoro jako první a do detailu popsal na kameru, jak to bylo, jako by tam byl s ním

kockamicka ( 25. září 2013 15:05 )

OMLUVAM SE ZA RUKOPIS A NEKTERYCH CHYB ALE UCIM SE CESKY!!!

kockamicka ( 25. září 2013 15:04 )

Lidicky zapomeli jste na jednu vec ze P.K.kazdymu odpovi jen jedno ja nevim nic a stou vrazdou nemam nic spolecneho!!!!ale zas P. K.si neuvedomuje ze hohle mu z mala kidy neuveri protoze byt v jedne mistnosti z manzelkou a z dcerkou a nic nevedel nevidel neslisel tak to je pekna kravina a taky si mislim ze byl nakej dost surovej nato ze vedel ze manzelce a dcerce bylo dost spatne a on nebyl schopni aspon prihlidnout na dcerku aby ji zavolal nakou pomoc a byla mu prednejsi naka televize tak to si mislim ze to bylo odnej dost sprosty a pokud jde o pitvu ze ta prokazala za obe devcata museli silne trpet bolesti to vlastne prokazali znalci ze P.K.MUSEL LHAT ZE UVEDL ZE TO NENI PRAVDA ALE JAK JE VIDET TAK TRPELI PROTOZE OBE DEVCATUM BYLO SPATNE A P.K.nedokazal zavolat nakou pomoc on si totiz opravdu porad misli ze egypski vyretrovatele budou blbci a na vsechno P.K.NASKOCI A PUSTEJ DOMU on si vubec P.K. NEUVEDOMUJE kolik lidi mame svuj nazor na jeho pripad a co si teda ma misled egypska prokuratura !!!!!ja jen ze P.K.KDYZ MEL POSKITOVAT POMOC TAK TO DOBRE ANGLICKY NEUMEL ALE SOBE *** UMI ZACHRANOVAT ANGLICKY!!! HLAVNE ZE ODPOCATKU TVRDIL ZE V EGIPTE ZUSTANE DO TY DOBY POKAVAD HO BUDE POTREBOVAT POLICIE PROTOZE CHCE SAM VEDET KDO TO SPUSOBYL ZE PRISEL O RODINU ALE TED TO TAK NEVIPADA ZE TO CHCE VEDET PROTOZE RYCHLE CHCE ODCESTOVAT DOMU DO CR A UZ VUBEC NEVIPADA ZE BY SPOUSTEL NAKE SLZI ZA SVOU RODINU!!!

tom7078 ( 25. září 2013 13:47 )

Ať se na mně nikdo nezlobí, ale už mně unavuje neustále číst, jak se tam má špatně a jak tam strádá. Ano, je to smutné, ale to je tak vše. Proč se z něj najednou stal skoro mučedník?? Na začátku kauzy byl jasným podezřelým, měsíc ho řešili ze všech stran, téměř vše hraje proti němu a najednou je ten ublížený??? Pokud se psychologové, psychiatři a kapacity v kriminalistice shodnou, že vše nasvědčuje tomu, že se nechová tak, jak by se v takové situaci chovala většina lidí, tak je obvinění a si správné. Samozřejmě jsem si vědom, že pokud nejsou jasné důkazy, tak je vlastně nevinný, ale to stále nevysvětluje to, proč se najednou stal chudáčkem. Pokud je pravda to, že se s ním chtěla jeho manželka rozvést, což už se asi nedovíme, tak by se asi těžko jela někam otrávit. Prostě je mi z toho už špatně. Nemá smysl vypisovat tady detaily, ale to je prostě můj názor.

Zobrazit celou diskusi