Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petr K. v Egyptě: Na mobil Moniky mu chodí zprávy! Kdo mu píše?

Autor: ljš, et - 
10. září 2013
18:09

Je zoufalý, trpí depresemi, protože ztratil své nejbližší a stále se nedověděl proč. Egyptská policie Petra K. nadále drží v Hurghádě, a tak jediné, co ho v pekle hotelového pokoje drží nad vodou jsou zprávy od jeho blízkých. Někteří rodinní známí dokonce píši na mobil jeho zesnulé manželky!

"Dobrý večer, Petře, moc se omlouvám, že vám píši na manželky mobil, který mám jelikož jsme spolu hodně obchodovaly přes MMB s oblečením," napsala jedna z Moničiných kamarádek na její mobil, protože jinak se se zdrceným Petrem, který śe zatím nesmí z Egypta hnout, spojit nemohla.

"Chtěla jsem vám popřát upřímnou soustrast. Pořád na holky myslím a je mi z toho všeho hodně smutno. Petře, držte se, to čekání musí být pro vás šíleně těžké. Věřím ve vaši nevinu. Ať jste brzy doma u svých rodičů i sestry, potřebujete se teď na vzájem," pokračovala Moničina známá.

Petr, pro kterého se hotelový pokoj proměnil v hotové vězení, takovou podporu rozhodně potřebuje. Po ztrátě milované manželky a dcery se mu zhroutil svět, výrazně zhubl a trpí depresemi. "Moc mi to pomáhá, chtěl bych nějak všem za tu důvěru poděkovat,“ vzkazuje do Česka.

Nad vodou ho drží také fakt, že při něm stojí nejen jeho rodina, ale také rodiče Moniky. „Nejvíce mi pomáhá tatínek Moniky, moje sestra, máma a táta,“ svěřil se Blesku. „Co třetí den mi dřív volala i její maminka, ale je to moc drahé. I tak je to pro mě takové pomyslné světlo v tom pekle tady,“ dodal.

kruela1973 ( 17. září 2013 16:09 )

popřát upřímnou soustrast ? .To snad ne. Uf, je vidět že MMB moc ducha nerozvíjí, chtělo by to trochu vzdělání. Soustrast se projevuje, ne přeje!!!!

paragraf ( 11. září 2013 01:25 )

v bazárku, s dětským oblečením....

klidek.pianko ( 11. září 2013 01:19 )

Loučeni II. Pánové dobrou noc

klidek.pianko ( 11. září 2013 01:18 )

tak né abys běžel k bankomatu

klidek.pianko ( 11. září 2013 01:17 )

to je ale pin na mobil

Zobrazit celou diskusi