Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exkluzivní foto: Petr K. pláče nad obrázky své dcery

Autor: simao - 
10. září 2013
05:02

Když rodič přežije své dítě, je to vždy tragédie. Petr K. přitom přišel o manželku Moniku (36) i dcerku Klárku (8) a přiznává: „Brečím a všechno je mi jedno, ztratil jsem celou rodinu.“ Blesk se za ním vydal do egyptského hotelu, kde teď Petr tráví takřka veškerý svůj čas. Z Egypta ho nepustí tamní prokuratura, vyšetřování smrti jeho rodiny prý stále probíhá. A Petra K. pronásledují bolestivé vzpomínky. Třeba na to, jak Klárka ráda malovala.

Petra K. přitom z Česka povzbuzuje jeho rodina, píší mu však i další lidé, kteří věří v jeho nevinu. V Egyptě zůstává jako svědek a čeká na konec vyšetřování. Rád by s policií spolupracoval, již před časem slíbil, že půjde i na detektor lži. Jenže postup egyptské policie je poněkud liknavý a ve vyšetřování patrně udělala několik zásadních chyb. „Policie mě vyslýchala jen v hlavní budově hotelu, pak už ne,“ říká ostatně Petr K.

Přitom už téměř sedm týdnů jsou Monika a Klárka po smrti. Jestli se egyptská policie přiblížila k závěru, kdo za jejich tragické úmrtí na egyptské dovolené může, není vůbec jasné. A tak Petrovi K. nezbývá, než čekat. Když se mu během toho dostanou do ruky obrázky od jeho dcerky, obrovskou bolest nedokáže skrýt. „Nevím, jak se zachovám, až přijdu do jejího dětského pokoje,“ pláče. 

Stejné je to u obrázku, který Klárka nakreslila přímo v letadle. Předlohou se jí stala její maminka, velmi pohledná a vkusně se oblékající blondýnka. Klárka nakreslila i několik nových kousků oblečení do jejího šatníku. Kdo ví, třeba z ní mohla být módní návrhářka... Jenže život dcery Petra K. vyhasl až příliš brzy.

Video  Petr K. exkluzivně z Egypta posílá vzkaz do Česka  - Ladislav Křivan
Video se připravuje ...

k999 ( 10. září 2013 17:39 )

tigress ( 10. září 2013 17:33 )

Jak může někdo s tak hnusným myšlením mít nick beruška?

beruska.amalka ( 10. září 2013 16:18 )

JJ, nový článek, kde se ten hnus lituje ještě víc... Chudák to je, nic víc... Rekreuje se zadarmo a chtěl by, abychom na něj uspořádali sbírku, asi aby měl na dárky pro příbuzné...

jikar ( 10. září 2013 15:34 )

Máte nový článek, spekulati

tigress ( 10. září 2013 15:28 )

Právě, že nevíme, proto se mi nelíbí, že někdo může vynést nějaký jednoznačný ortel, když k tomu nemá žádné podklady než nějaký svůj pocit. Já taky neříkám, že je nevinný, ale, že já si to myslím proto a proto a proto... Těžko budeš poskytovat pomoc někomu v případě, že nevíš o tom, že ji zrovna potřebuje a my nevíme co se tam odehrálo a zda to skutečně věděl..

Zobrazit celou diskusi