Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Záchranáři ze Suchdola nad Lužnicí pomohli roztomilému kůzlátku: Motalo se mezi auty

Záchranáři ze Suchdola nad Lužnicí pomohli roztomilému kůzlátku: Motalo se mezi auty
Záchranáři ze Suchdola nad Lužnicí pomohli roztomilému kůzlátku: Motalo se mezi auty  (Autor: ZZS/ ZZS Jihočeského kraje)
Autor: jel - 
4. dubna 2024
13:37

O nezvyklého „pacienta“ se postarali minulý pátek záchranáři z jihočeského Suchdola nad Lužnicí Markéta a Ondřej. Cestou na základnu totiž na silnici narazili na zmatené kůzlátko, které pobíhalo mezi auty. Zvířátko odchytili a předali majitelům.

Markéta a Ondřej se na Velký pátek vraceli z výjezdu na základu v Suchdole nad Lužnicí. Cestou narazili na kůzle na silnici. Mládě splašeně pobíhalo mezi auty a ta měla co dělat, aby se mu vyhnula.

„To bychom totiž nebyli my, abychom nepomohli,“ popsala na sociální síti mluvčí jihočeských zdravotníků. „Kůzle se podařilo odchytit,“ dodala s tím, že záchranáři ho předali obyvatelům Stráže a ti se postarali, aby skončilo zpět u majitele. „Zkrátka a dobře, jsme všude tam, kde je nás třeba!“ uzavřela mluvčí.

Video  Kráska zachraňuje němé tváře. Žije s 200 zvířátky včetně prasátek, kraviček, fretek a oslíků  - Instagram
Video se připravuje ...

Bleskoska ( 4. dubna 2024 20:45 )

Tak to máte štěstí, jaké neměl ten amatérský odchytář kachny, co zavinil na dálnici srážku tří aut v protisměru, jak se psalo už včera. To ho přijde draho, truhlíka.

Vendy O ( 4. dubna 2024 18:53 )

Běžně odchytávám zatoulané psy a to i běžící po silnici, jednou jsem zastavila dopravu, když přecházela přes silnic kachna s kachňaty a furt se o mně nepíše. 😁

Dagmar Vodenkova ( 4. dubna 2024 16:21 )

Záchranáři, děkujeme.

MADONNA ( 4. dubna 2024 16:16 )

Jeee, to je hezký. Tak hlavně, že už je kůzlátko doma 🫶

Zobrazit celou diskusi