Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dárek k MDŽ? Opilý Rus do panelákového bytu dotáhl koně! Chtěl se po hádce usmířit s manželkou

Autor: btk - 
8. března 2024
15:15

Kuriózní dárek k MDŽ přinesl třiatřicetiletý Sergej své manželce v ruské Kemerovské oblasti. Ve tři hodiny ráno se v těžké opilosti snažil dostat po schodech do bytu ve čtvrtém patře paneláku. Prekerní situaci mu neulehčil ani kůň, kterého muž tahal za sebou. Ukradené zvíře mělo sloužit jako usmíření po hádce. Zvíře je v pořádku a zpátky na farmě, Sergeje zadržela policie. Sousedé si po incidentu stěžovali na nesnesitelný zápach hromady výkalů. Výšlap opilého prince zachytila kamera.

Jak jinak k MDŽ popřát své milované polovičce, mamince či babičce než projevem lásky a pěkným dárečkem. Třiatřicetiletý Sergej z Ruska ale pro svou ženu vymyslel naprosto unikátní překvapení. Ve tři hodiny ráno a v těžké opilosti rozrazil vchodové dveře panelového domu, a to s plavým hřebcem za zády. O incidentu informovala ruská stanice RT.

Princ jako z paneláku

Sergej se s koněm nejdříve pokusil vměstnat do výtahu. Když muž zjistil, že se do výtahu nevejdou, vydali se do čtvrtého patra po schodech. V jednom z pater se muž na hřebce pokusil dokonce vylézt, ale neúspěšně. Sergej totiž sotva stál na nohou.

Manželka nevěřila vlastním očím. Sergej ukradeného koně přivedl jako dárek k MDŽ a doufal, že se s manželkou usmíří po velké hádce. „Tohle je kůň. Ano, kůň. Přímo v mém bytě,“ napsala žena k příspěvku na sociální sítě, když si bizarní dárek k MDŽ natočila.   

Koně ukradl na farmě, rodina musí pryč!

The Daily Beast dodává, že koně Sergej ukradl z farmy, kde dříve pracoval. Chvíli poté muže zadrželi policisté a koně vrátili zpět na farmu. Po celém domě podle sousedů zůstaly páchnoucí výkaly. Majitel domu dal rodině ultimátum. Buď se Sergej odstěhuje, nebo z bytu musí pryč celá rodina. Manželka ale přiznala, že Sergeje miluje a nikdy ho neopustí.

Video  Muž v 6. patře vyhazoval z okna svého bytu nejrůznější předměty dolů na chodník. Zakročit museli policisté. (22. listopad 2023)  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

 

sekebo ( 10. března 2024 11:35 )

Typický ruský mužik, takových je plné RuSSko 😨

MADONNA ( 9. března 2024 11:46 )

Vychlastanej d e b i l

Vendy O ( 8. března 2024 16:50 )

A pak ho spolu sežrali. 😕

Zobrazit celou diskusi