Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Maminka šokovala svět: Synkovi říkáme McFlurry! Porodila ho na parkovišti u McDonaldu

Autor: btk - 
27. ledna 2024
20:24

Pojmenovat své miminko může být pro rodiče velkou výzvou. Pětadvacetiletá Analysia Becková a její manžel Daniel ale měli jasno. Tedy alespoň o přezdívce. Svému chlapečkovi prý budou říkat po točené zmrzlině McFlurry, a to vzhledem k neobvyklým okolnostem jeho narození. Na svět přišel na parkovišti u McDonaldu.

Těhotná maminka z Wisconsinu začala mít 11. ledna kolem jedenácté hodiny večer kontrakce. Během několika málo chvil se Analysia v křečích svalila na zem a bylo jisté, že jde do tuhého.  

Manžel zavolal chůvu, aby se postarala o jejich další dvě děti, a se svou manželkou rychle nasedl do auta. Během cesty do nemocnice se však vyskytl jeden zásadní problém.

Bouře u McDonalds

Manželé se ocitli uprostřed prudké sněhové bouře. Oba i tak zůstávali v naději, že se do nemocnice dostanou včas. Analysia ovšem pocítila neukojitelné nutkání tlačit, které bylo tak silné, že Daniela požádala, aby zastavil. Podle serveru The Sun měla totiž pocit, jako by dítěti seděla na hlavě.

Daniel proto sjel na parkoviště místního McDonaldu a vytočil záchranou službu.  „Dítě přicházelo na svět tak rychle, že jsem s tím už v tu chvíli nemohla nic dělat.“ Řekla deníku USA Today. Analysia si následně vlezla na zadní sedadlo auta a po třech zatlačeních manželé přivítali svého syna.

Dali mu jméno po točené zmrzlině?

„Náš malý McFlury,“ rozplýval se později v příspěvku na facebooku. „Micah vstoupil na svět za dramatických okolností 12. ledna ve 4:12 ráno. Narodil se v našem kufru na parkovišti u McDonalds během sněhové bouře a náležitě si proto vysloužil přezdívku McFlurry,“ řekla Analysia.

O svém chaotickém porodu teď už třínásobná maminka také napsala: „Bylo to děsivé, traumatizující a bolestivé, když jsem rodila bez lékařů a viděla jsem, jak vyšel ven úplně modrý. Stalo se to tak rychle. Ale teď se mu daří velmi dobře, bůh mu žehnej.“

Video  Policejní hlídka pomohla páru jedoucímu do nemocnice z kolony  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi