Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nechvalně proslulý nevěstinec si pro klienty připravil novinku: Ukázal novou hernu s klecí!

Autor: rc - 
24. ledna 2024
17:51

Novinku si připravil pro své zákazníky nechvalně proslulý nevěstinec v anglickém Sheffieldu. Na sociální síti instagram představil novou hernu, která je plná psích hraček, obojků, náhubků a klienti v ní najdou dokonce i klec!

Nechvalně proslulý nevěstinec City Sauna, který je známý z televizních dokumentů, se v roce 2019 se přestěhoval na nové místo a koncem prosince 2023 podnik představil svým klientům novinku.

V příspěvcích na instagramu se objevilo video, v němž je zachycena nová herna. „Nový pokoj ve městě,“ stojí v popisku. V pokoji je vidět na zemi umělá tráva, psí misky a hračky, vodítka, obojky, náhubky či klec. U videa jsou navíc hashtagy fetiš, poslušnost či sexuální úchylka.  

Podle informací britského deníku Daily Star nevěstinec, který se na instagramu představuje jako masážní salon, provozuje matka s dcerou Kath a Jenni. Jenni, které je kolem třiceti let, se údajně stará o nábor nových zaměstnanců a Kath, jíž je padesát let, se stará o úklid a vede účetnictví.

Kath uvedla, že se starají o bezpečnost dívek. Pokoje prý nemají zámky, aby se nedaly zamknout, a v domě jsou kamery. Podnik je otevřený sedm dní v týdnu a za vstup si majitelky účtují 433 Kč.

Video  Dvojice se oddávala sexu na toaletě v letadle EasyJetu.  - Twitter
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi