Stálice amerického showbyznysu, autorka řady knih o vaření a péči o domácnost, moderátorka, podnikatelka a bývalá modelka Martha Stewartová vypadá ve svém věku neuvěřitelně. Před rokem se jako zatím nejstarší žena objevila na obálce magazínu Sports Illustrated a provokativních fotek se nebojí ani v soukromí. 

29. prosince se na svém instagramu pochlubila s fotkou ve lněné noční košilce s výstřihem. Snímek si se smyslným výrazem a rozcuchanými vlasy pořídila v zrcadle hotelu. Všem fanouškům okamžitě spadla brada a fotka více než osmdesátileté svůdnice vyvolala na sítích pořádný rozruch. 

„Po osmihodinovém letu z Westchesteru do Palm Beach – mimochodem dost hrozném – jsme si šli brzo lehnout. Po probuzení jsem nevypadala tak špatně, rozhodně lépe, než když jsem šla do postele,“ pochválila se v příspěvku propagujícím stylové pyžamo. Nutno říct, že na tváři má jen minimum vrásek a nejinak je tomu u jejího dekoltu. 

Nejslavnější americká hospodyňka by s klidem „prošla“ jako pohledná padesátnice. Sama se přitom netají tím, že má po mamince dobré geny, důležité je ale podle ní hlavně sebevědomí. „Sexy znamená cítit se dobře ve svém těle, být sama se sebou spokojená, protože to všechno vám dodá sebevědomí, stejně jako zkušenosti. A sebevědomí je sexy,“ vyjádřila se před rokem v Today Show. 

Nezanedbává ale ani aktivní péči o sebe. „Už čtyřicet let chodím každý týden na kosmetiku. Mám velmi zdravé, dobré vlasy. Piju zelený džus každý den. Beru si vitaminy. Jím zdravě. Mám velmi dobré kožní lékaře. Na slunci jsem opravdu opatrná. Nosím klobouky a používám opalovací krém každý den. Celá ta věc kolem stárnutí je hrozná nuda. Neměli bychom mluvit o stárnutí, ale o úspěšném žití. O tom, že i když stárneme, musíme dělat to, co nás baví,“ prozradila, čím si udržuje svou pověstnou jiskru. 

Video
Video se připravuje ...

Martha Stewart a pohled do zákulisí focení titulní stránky časopisu youtube

Fotogalerie
42 fotografií