Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kráska spojuje erotiku s terapií: Vděční klienti jí pak vypomáhají v domácnosti

Autor: kur - 
15. října 2023
21:55

Půvabná Sophie Rhyder (19) vystudovala psychologii a kriminologii, přesto si zvolila zcela jinou životní dráhu, než se od ní očekávalo. Nyní je známá jako webkamerová modelka pro dospělé. Každý den si píše až s padesáti osamělými muži.

Devatenáctiletá rumunská modelka je především známá jako online hvězda na největší platformě pro sexuální streaming. Měsíčně si tak mladá kráska vydělá přes pět tisíc liber, v přepočtu tedy téměř 150 tisíc korun. Své vzdělání skloubila s netradiční prací. Pro své klienty funguje i jako důvěrnice. Říká, že jsou chvíle, kdy se cítí spíše jako terapeutka než modelka. Myslí si, že mnoho mužů jen nechce být samo, a tak jim dopřává hanbatou společnost.

„Pokud si s klienty vytvoříte hlubší pouto, jako se to stalo u mě, můžete si užívat to nejlepší ze vztahu bez frustrací,“ uvedla mladá kráska. I když klienty mnohdy zná pouze přes chat, těší ji, když se jí ukážou na fotografii nebo ve videu. Především ji zajímají různé fetiše jejích fanoušků. Celý zážitek je prý pro oba pak mnohem příjemnější a pohodlnější.

Sophie doopravdy věří, že její práce pomáhá jejím klientům překonat osamělé chvilky. Na oplátku ji sledující vypomůžou finančně, někdy i dokonce v domácnosti. „Někteří z nich mi dokonce opravili kotel prostřednictvím videohovorů, když se porouchal, “ svěřila se pro deník Daily Star.

"Mohla jsem jet na luxusní dovolenou, aniž bych přemýšlel o možných finančních potížích nebo o tom, zda mohu dostat volno." "Mohla jsem jet na luxusní dovolenou, aniž bych přemýšlel o možných finančních potížích nebo o tom, zda mohu dostat volno." | profimedia.cz

Sophie miluje finanční svobodu, kterou jí přináší práce “sexuální terapeutky„. Přiznává, že si teď může mnohem víc užívat života. I když sama přiznává, že si za peníze štěstí nekoupí, nabídly jí rozhodně pohodlnější život.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi